Κυριακή 22 Απριλίου 2012

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΜΕ ΚΕΡΔΗ!!!

Καλησπέρα αγαπητόι μου φίλοι!!! Η άνοιξη μπήκε για τα καλά(για να μην πω το καλοκαίρι) και τα περισσότερα πρωταθλήματα έχουν μπει πλέον στην τελική ευθεία. Όπως είπα και στο ραδιόφωνο, έχω ξεκινήσει ένα νέο τρόπο επιλογών για το στοίχημα, με δύο στήλες, η μία με μονά και η άλλη με μπόμπες/εκπλήξεις(μονά όμως και αυτά). Τις στήλες μπορείτε να τις βρείτε στη στήλη μου για το στοίχημα. Όλες οι αποδόσεις είναι στη William Hill (αφού ο ΟΠΑΠ σε ελάχιστα παιχνίδια δίνει αυτή τη δυνατότητα).


Για σήμερα λοιπόν έχω δύο προτάσεις για τη στήλη με τα μονά και μία μόνο για τη στήλη με τις εκπλήξεις. Πάμε όμως να τα δούμε πιο αναλυτικά:


Για τα μονά:

401. ΤΖΕΝΟΑ - ΣΙΕΝΑ: 1 (2,05)
Νίκη ή προβλήματα για τη Τζένοα σήμερα, καθώς ούτε καν θέλουν οι Γενοβέζοι να σκεφτούν το ενδεχόμενο υποβιβασμού(πράγμα για το οποίο κορόιδευαν πέρυσι την άσπονδη συμπολίτισσα Σαμπντόρια). Μετά το προηγούμενο παιχνίδι με την Τσεζένα στο οποίο οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να πάρουν τους 3 βαθμούς(1-1) οι φίλαθλοι ξεσηκώθηκαν και σίγουρα δεν πρόκειται να ανεχτούν δεύτερη συνεχόμενη γκέλα. Η Σιένα βολεύεται και με ισοπαλία αλλά και να χάσει δεν χάνεται.

429. ΧΟΝΚΑ – ΓΙΒΑΣΚΙΛΑ: OVER 2,5 (1,65)
Τρομερά αποδυναμωμένη η Χόνκα, φαίνεται κι απ’ το πώς ξεκίνησε τη χρονιά. Μια απ’ τα ίδια και για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι όμως δεν έχουν βλέψεις για κάτι άλλο πέραν απ’ τη σωτηρία. Και οι δύο είναι ομάδες που σκοράρουν, ενώ οι άμυνες τους είναι για γέλια και για κλάμματα.


Και για τις εκπλήξεις:

403. ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ - ΣΕΛΤΙΚ: 1X (2,15)
Μπορεί η Σέλτικ να είναι πλέον πρωταθλήτρια όμως σίγουρα δεν πείθει κι επίσης θα τα έβρισκε πολύ σκούρα αν η Ρέιντζερς δεν είχε τιμωρηθεί αφαίρεση βαθμών. Τώρα όμως οι Κέλτες είναι αδιάφοροι, ενώ η Μάδεργουελ καίγεται για βαθμό ή βαθμούς για να παραμείνει στην τρίτη προνομιούχο θέση.


ΜΟΝΑ
401
ΤΖΕΝΟΑ – ΣΙΕΝΑ
1
2,05
429
ΧΟΝΚΑ – ΓΙΒΑΣΚΙΛΑ
OVER 2,5
1,65

ΜΠΟΜΠΕΣ
403
ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ - ΣΕΛΤΙΚ
1X
2,15


Αυτά από μένα για σήμερα. Καλά κέρδη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιλέξτε το ΟΝΟΜΑ/ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ URL από τη λίστα, και δώστε ότι ψευδώνυμο θέλετε για να αναρτήσετε το σχόλιό σας!!! Αν θέλετε δηλώστε και την προσωπική σας ιστοσελίδα!!!