Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

7 ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ!!!

Μιας κι απ' ότι φαίνεται δεν μας πάει καλά το στοίχημα αυτές τις μέρες, σήμερα θα σας δώσω 7 παιχνίδια κι συνδυάστε όσα και όπως προτιμάτε.

Αρχικά στην Κόνφερενς, η Σάουθπορτ θέλει να είναι στα πλέι όφ στο τέλος του πρωταθλήματος ενώ
η Έμπσφλιτ είναι αδιάφορη καθώς δεν κινδυνέυει. Πολύ πιθανό λοιπόν το διπλό εδώ.


Στην Τουρκία και στο Σάμσουνσπόρ-Μπούρσασπορ, θα επιλέξουμε το OVER. Επιστρέφει ο Γκέκας για τη Σαμσούν και μαζί με τον Μπάνσε αποτελούν ένα δυνατό επιθετικό δίδυμο, ενώ και η Μπούρσα σκοράρει εύκολα, κι απέναντι στην προβληματική άμυνα της Σαμσουνσπόρ μπορεί να τα καταφέρει.

Στην Τσάμπιονσιπ, η Μπρίστολ Σίτυ έχει κάνει OVER τα 3 στα τελευταία 5 παιχνίδια της, ενώ η Μπλάκπουλ και τα 5 αντίστοιχα.



Στην Λιγκ 1 στης Αγγλίας, Μπόρνμουθ και Μίλτον Κέινς Ντονς, σκοράρουν αρκετά τον τελευτάιο καιρό. Πιστέυω σήμερα θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Στην Λιγκ 2 πάμε, όπου Μόρκαμ και Σάουθεντ έχουν κάνει OVER τα 4 στα 5 τελευταία τους παιχνίδια, οπότε το ίδιο θα επιλέξω κι εδώ, ενώ στο "Χόουμ Παρκ" η γηπεδούχος Πλίμουθ με νίκη παίρνει βαθιά βαθμολογική ανάσα και καταδικάζει τη Ντάγκεναμ. Τέλος, για την ίδια κατηγορία, η Τσέλτεναμ υποδέχεται την αδιάφορη Μπέρτον, καθώς με μόνο 5 βαθμούς στα τελευταία 5 ματς νιώθει την καυτή ανάσα της Σάουθεντ και της Σριούσμπερι στο κυνήγι για την απευθείας άνοδο.


233
ΕΜΠΣΦΛΙΤ - ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ
2
2,45
237
ΣΑΜΣΟΥΝΣΠΟΡ - ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ
OVER
1,80
254
ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΥ - ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ
OVER
1,72
261
ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ - Μ.Κ.ΝΤΟΝΣ
G/G
1,50
269
ΜΟΡΚΑΜ – ΣΑΟΥΘΕΝΤ
OVER
1,70
274
ΠΛΙΜΟΥΘ – ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ
1
1,85
278
ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ - ΜΠΕΡΤΟΝ
1
1,60

Αυτά για τώρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιλέξτε το ΟΝΟΜΑ/ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ URL από τη λίστα, και δώστε ότι ψευδώνυμο θέλετε για να αναρτήσετε το σχόλιό σας!!! Αν θέλετε δηλώστε και την προσωπική σας ιστοσελίδα!!!