Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

ΚΟΜΜΩΤΙΚΟΣ... ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ; ΠΛΕΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ!!! (VIDEO)

Πόσοι και πόσοι ποδοσφαιριστές δεν έχουν κόλλημα με τα μαλλιά τους, σε σημείο που νιώθεις ότι νοιάζονται περισσότερο για την τέλεια κόμη τους παρά για το να παίξουν ποδόσφαιρο; Μην το σκέφτεσαι. Πάρα πολλοί!!!

Ντέιβιντ Μπέκαμ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μαρουάν Σαμάκ, Νεϋμαρ αλλά και οι Κάρλος Βαλντεράμα, Λουίς Ερνάντεζ(με την περίφημη κορδέλα στο μέτωπο) και Χουάν Πάμπλο Σορίν, είναι μερικοί απ' αυτούς. Καλοχτενισμένοι, τζελαρισμένοι και άγιος ο Θεός.Κι εκεί που τρέχεις πάνω κάτω στο γήπεδο και τα κοριτσάκια της κερκίδας παραληρούν με σένα τον παίδαρο με το σούπερ-ντούπερ-ουάου μαλλί, σού 'ρχεται ο αντίπαλος και με τάκλιν σε ξαπλώνει φαρδύ-πλατύ στο χορτάρι. Πού πά ρε Καραμήτρο; Τόσες ώρες μπροστά στον καθρέφτη να κατσιάσω αυτή τη γ@μημένη τρίχα που πετάει κι εσύ μου κάνεις τάκλιν; Πονάει η καρδούλα τους... Όχι για τραυματισμό σωματικό, αλλά για τραυματισμό... κομμωτικό!!!

Πλέον όμως υπάρχει η λύση και γι' αυτο!!! Ο παίχτης του βίντεο έχει προνοήσει...


...ποιό πόδι... Το μαλλί φρόντισέ μου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιλέξτε το ΟΝΟΜΑ/ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ URL από τη λίστα, και δώστε ότι ψευδώνυμο θέλετε για να αναρτήσετε το σχόλιό σας!!! Αν θέλετε δηλώστε και την προσωπική σας ιστοσελίδα!!!