Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΜΙΑ ΓΕΡΗ ΤΕΤΡΑΔΑ-ΠΑΡΟΛΙ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ!!!

Χαίρετε πορωμένοι μου!!! Δεν μας πήγε καλά η χθεσινή μέρα.


Στην Τούμπα έσπασε από νωρίς το 0-1 ΓΚΟΛ ενώ και η Λάτσιο αν και πάλεψε, δεν κατάφερε να κρατήσει την ισοπαλία. Μόνο το 1/1 ΗΜΙΧ./ΤΕΛ. του Ολυμπιακού πέρασε και πλήρωσε με 2,80 όσους το επέλεξαν. Σήμερα έχω μια τετράδα-παρολί για σας που αν περάσει θα μας πληρώσει με απόδοση 7,55.

Στη Β' Ολλανδίας, η Ντόρντρεχτ έιναι μια απ' τις πιο φορμαρισμένες ομάδες τον τελευταίο καιρό, ειδικά στην έδρα της, ενώ η Αλμίρε τα βρίσκει σκούρα μακριά από το σπίτι της. Πιστεύω λοιπόν ότι εύκολα η δύσκολα θα έρθει ο άσσος.

Στη 2η κατηγορία της Γαλλίας τώρα, η Μονακό παραπαίει και πάει καρφί για υποβιβασμό, όμως το όνομα της άλλοτε φιναλίστ του Champions League είναι βαρύ. Τώρα θα μου πείτε, παίζουν μπάλα τα ονόματα; Μερικές φορές παίζουν κι αυτά το ρόλο τους και απόψε πιστεύω η Μονακό θα το πάρει το παιχνίδι με την -πολύ μέτρια- Λαβάλ γιατί αλλιώς χάνεται.

Παραμένοντας στη Β' Γαλλίας, με συγκινεί πολύ το UNDER στον αγώνα Τρουά-Λε Μαν. 15 under σε 23 ματς έχει η Τρουά, ενώ 16 σε 22 αντίστοιχα η Λε Μαν. Για όσους προτιμούν, υπάρχει και το NO GOAL σε καλύτερη απόδοση(1,85).

Θα κλείσω με το Ιταλικό παιχνίδι του κουπονιού, επιλέγοντας τον άσσο. Η Πεσκάρα κυνηγάει κατά πόδας Τορίνο, Βερόνα και Σασσουόλο για την άνοδο, ενώ έχει και παιχνίδι λιγότερο, οπότε υπό προϋποθέσεις μπορεί να βρεθεί και στην κορυφή της Serie B. Η Ρετζίνα κυνηγάει κι αυτή την άνοδο στη Serie A, αλλά δείχνει να είναι αδύναμη εκτός(3 βαθμοί στα τελευταία 6 παιχνίδια εκτός).

208
ΜΟΝΑΚΟ-ΛΑΒΑΛ
1
1,85
210
ΤΡΟΥΑ-ΛΕ ΜΑΝ
UNDER
1,50
217
ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ-ΑΛΜΙΡΕ
1
1,70
224
ΠΕΣΚΑΡΑ-ΡΕΤΖΙΝΑ
1
1,60

Ας ελπίσουμε σήμερα η μέρα να μας πάει καλά!!! Αυτά λοιπόν για σήμερα φίλοι μου!!! Τα λέμε πάλι αύριο με νέες προβλέψεις!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιλέξτε το ΟΝΟΜΑ/ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ URL από τη λίστα, και δώστε ότι ψευδώνυμο θέλετε για να αναρτήσετε το σχόλιό σας!!! Αν θέλετε δηλώστε και την προσωπική σας ιστοσελίδα!!!