Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΗΡΘΕΣ ΠΑΛΙ ΤΡΕΛΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ!!! ΤΑΜΕΙΟ ΘΑ 'ΡΘΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ;

Πολύ καλήν εσπέραν αγαπητοί μασκαρεμένοι και μη προγνωλάγνοι μου!


Όλοι σε ρυθμούς Καρναβαλιού και τριημέρου κινούνται σήμερα με πολύ κέφι και διάθεση να ενισχύονται κι από τον καιρό! Ας ελπίσουμε κι από ενδεχόμενα κέρδη! Για σήμερα Παρασκευή δε χρειάζονται μεγάλα ποσά πονταρίσματος. Η μέρα όπως ξαναείπα δεν ενδείκνυται για στοίχημα διότι ακολουθεί Σαββατοκύριακο με ουκ ολίγες επιλογές! Ξεκινάμε με τη 2η Budensliga όπως ονομάζεται η 2η τη τάξει κατηγορία της Γερμανίας. 202. Χάνσα Ροστόκ – Ίνγκολσταντ. Under (1,60). Ντέρμπυ ουραγών με δύο ομάδες που ομολογουμένως δεν αποδίδουν ποδόσφαιρο ποιότητας, ωστόσο καταφέρνουν να μη δέχονται πολλά γκολ αν και κολλημένες στον πάτο της κατηγορίας. Η Ίνγκολσταντ εκτός μοιάζει με σάκο του μποξ και κόντρα στη Χάνσα περιμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι. Η Χάνσα έχει δείξει φέτος ότι μπορεί να χτυπήσει παιχνίδια με υψηλότερες βαθμολογικά ομάδες όμως τα αποτελέσματα δεν τη δικαιώνουν. Δυσκολέυεται πολύ στο γκολ η ομάδα του γνωστού μας από τη θητεία στην Ξάνθη Βολφ και το σημερινό παιχνίδι εκτιμώ ότι θα κριθεί στο όποια ομάδα καταφέρει να σκοράρει πρώτη. Ελάχιστες πιθανότητες να δούμε ανατροπή.


208. Μονακό – Λαβάλ. Χ (3,20). Με ρίσκο αυτή η επιλογή αλλά συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Η Μονακό καίγεται για βαθμούς και κόντρα στην αδιάφορη Λαβάλ φαίνεται ότι θέλει να πάρει το τρίποντο – ανάσα για τη συνέχεια. H παρουσία της ως τώρα στη Ligue 2 δε δικαιολογεί το όνομά της. Τα ονόματα δεν παίζουν μπάλα και οι Μονεγάσκοι παρά τις προσθήκες των δικών μας Τζαβέλλα και Τζιόλη συνεχίζει να παραπαίει. Ομάδες όπως η Λαβάλ, απαλλαγμένες από το άγχος της σωτηρίας και φυσικά χωρίς βλέψη για άνοδο, παίζουν ελεύθερο ποδόσφαιρο και μακριά από το σπίτι της δείχνει ότι ξέρει να παίρνει αποτελέσματα. 2 νίκες και 4 ισοπαλίες εκτός σε 10 αναμετρήσεις για τους <<Τανγκό>>.

212. Βααλβάικ – Φίτεσσε. 2 (2.95). Είναι μία απόδοση – δώρο κατά την εκτίμησή μου.
Φυσικά δεν είναι φαβορί η Φίτεσσε, ούτε θα έπρεπε να έχει απόδοση κάτω του 2,00 σε αυτήν την αναμέτρηση αλλά ομάδες σαν τη Βααλβάικ είναι του χεριού της. Ειδικά στην Ολλανδία όπου οι έδρες δεν αποτελούν ισχυρό όπλο ώθησης στη νίκη. Τρία διπλά φέτος για την ομάδα του Άρνεμ που βρίσκεται μέσα στον στόχο των play-off. Άλλωστε ο πρόεδρός της όταν ανακοίνωνε το 2008 ότι η ομάδα έχει πενταετές πλάνο για να μπει σφήνα σε Άγιαξ, PSV, Τβέντε και Αλκμάαρ, δεν αρλουμπολογούσε. Η έδρα της Βααλβάικ μόνο έδρα δεν είναι με πέντε ήττες σε δέκα ματς φέτος. Αδύναμοι οι νεοφώτιστοι που αν δεν προσέξουν μπορεί να ξαναπάρουν το τρένο που οδηγεί στην Έερστε Ντιβίζιε (Β’ Εθνική). Η σοβαρή Φίτεσσε δε θα έχει πρόβλημα απόψε.

215. Έμεν – Καμπούρ. 2 (1,80). Σε μία κατηγορία (όπως και στην Έρεντιβιζιε) που τα γκολ μπαίνουν σαν στραγάλια, ο ΟΠΑΠ επιλέγει να μη δώσει UNDER/OVER. Τον μάθαμε δα, καθώς όταν ακόμη τα δίνει, είναι τόσο ευτελείς οι αποδόσεις τους που αγγίζουν τα όρια ποσοστού Βραζιλίας – Σαν Μαρίνο στον άσσο. Η υπόθεση άνοδος έχει κριθεί πριν καλά αρχίσει στη Β΄Ολλανδίας και η Τσβόλε με λίγη προσοχή μπορεί από τώρα να κάνει τον προγραμματισμό της για την επόμενη χρονιά. Δε συμβαίνει όμως το ίδιο με τις υπόλοιπες έξι ομάδες που προσπαθούν να πάρουν όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στα play-off για να ακολουθήσουν την Τσβόλε. Πολύ αμφίρροπες οι αναμετρήσεις σήμερα για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Από αυτές κατάφερα να ξεχωρίσω την Καμπούρ, που έχει μεγάλη έφεση και στο σκοράρισμα και στις νίκες εκτός έδρας. Με μόλις μία ομάδα να αποχαιρετά την κατηγορία και αυτή απευθείας, οι υπόλοιπες κοντά στην ουρά δεν έχουν το άγχος του υποβιβασμού. Η Έμεν που έχει τιμωρηθεί και με αφαίρεση 6 βαθμών λόγω οικονομικών ατασθαλιών δε θα κινδυνέψει καθώς η βαθμολογία της είναι πλασματική αλλά ούτε περιμένουμε μεγάλα πράγματα από αυτή στα εναπομείναντα παιχνίδια. Η Καμπούρ το θέλει περισσότερο και πιθανότατα θα το πάρει και λόγω ποιότητας και λόγω στόχων.

226. Μαρίτιμο – Λεϊρία. Χ/1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ/ΤΕΛΙΚΟ (4,00). Ταλαντεύτηκα πολύ για να αποφασίσω τι προγνωστικό αρμόζει σε τέτοιο ματς. Τα στατιστικά και η παράδοση δείχνουν Μαρίτιμο. Το ίδιο και η βαθμολογική θέση των δύο ομάδων. Η δε φόρμα των φιλοξενουμένων ενίσχυσε την πρόθεσή μου για άσσο τελικό. Εφτά (!!!) ήττες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία νίκη εκτός για τη Λεϊρία που εκτός κυριολεκτικά παρουσιάζεται σα να περιμένει να γυρίσει στο «Μαρίνια Γκράντε» για να πάρει βαθμούς! Κάτι η αναποτελεσματικότητά της, κάτι η έλλειψη εμπειρίας την έχουν αναγκάσει να χάσει παιχνίδια που την έχουν σημαδέψει ψυχολογικά πλέον όταν αγωνίζεται μακριά από τους φίλους της. Η Μαρίτιμο φέτος είναι η μεγάλη έκπληξη. Προσπαθεί για την υπέρβαση και την έξοδό της στην Ευρώπη. Με έδρα που αποτελεί τη βάση της φετινής πορείας οι Νησιώτες βουλιάζουν όποιον επισκέπτη φιλοξενούν στη Μαδέρα. Πόσο μάλλον ομάδες δυναμικότητας της Λεϊρία. Για λίγα χρήματα <<ξερός>> άσσος, για πολλά και για δύο αποτελέσματα Χ ημίχρονο (λόγω μαζικής άμυνας των φιλοξενουμένων) και άσσος τελικό.

Καλές απόκριες, καλά κέρδη και ευχόμαστε να κάνουμε κούλουμα με γεμάτες τσέπες. Ο χαρταετός σηκώνεται καλύτερα όταν έχεις αντίβαρο…ευρώπουλα! Ανανεώνουμε το στοιχηματικό ραντεβού μας για αύριο.


ΥΣ: Όποιος διαθέτει λογαριασμό σε online στοιχηματική εταιρία, ΣΑΦΩΣ και πρέπει να ακολουθήσει τις επιλογές εκεί. Και λόγω αποδόσεων αλλά πρωτίστως λόγω πλειάδας επιλογών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιλέξτε το ΟΝΟΜΑ/ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ URL από τη λίστα, και δώστε ότι ψευδώνυμο θέλετε για να αναρτήσετε το σχόλιό σας!!! Αν θέλετε δηλώστε και την προσωπική σας ιστοσελίδα!!!