Κυριακή 22 Απριλίου 2012

COME BACK ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ...ΑΝΘΙΖΟΥΝ!!!


Καλησπέρα αγαπητοί betόφιλοι! Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά επί τη ευκαιρία. Οι διακοπές του Πάσχα σε συνδυασμό με τη ραδιοφωνική εκπομπή μας πήγαν λίγο πίσω, αλλά επανερχόμαστε δριμύτεροι με προτάσεις που τον τελευταίο καιρό μας δίνουν άλλον αέρα στις τσέπες μας! Πέμπτη ταμείο με διπλά Χάκα και Χ της Μάριενχαμ με την Κουόπιο (!) για το πρωτάθλημα της Φινλανδίας αλλά και η πρόβλεψη των over στα δύο πρώτα ματς ημιτελικών του Europa League. Την Παρασκευή, σε μία τετράδα που την πρότεινα και ραδιοφωνικά, σημείωσα 75% επιτυχία με πολύ καλές αποδόσεις και 3/4 ! Χ2 τη Ρόντα μέσα στη Μπρέντα, Χ2 τη Βόλβσμπουργκ μέσα στη Μάιντζ και Χ την Γκρόιτερ Φιρτ στην έδρα της ΦΣΒ Φρανκφούρτης με απόδοση 3,40! Μας τα χάλασε η Μονακό που έμεινε στο 1-0 με τη Χάβρη και δε μας δικαίωσε στην επιλογή του over που σημειωνόταν σχεδόν σε κάθε προηγούμενο παιχνίδι της με αντίπαλο τη Χάβρη! Χθες, 80% επιτυχία με 4 στα 5, προβλέποντας το διπλό της Χέλσινμποργκ με 2,10 στην έδρα της πρωτοπόρου Αντβίναμπεργκ, τη νίκη της Μπλάκμπερν επί της Νόργουιτς και τις νίκες των Μονπελιέ και Λιλ. Μοναδική «αστοχία» η ήττα της Πόρτσμουθ των χιλίων οικονομικών και αγωνιστικών προβλημάτων που τον τελευταίο καιρό μας έπειθε με την υπερπροσπάθειά της για σωτηρία.

Μία τετράδα που μελέτησα για σήμερα και σας παραθέτω περιλαμβάνει αποδόσεις με μ.ο. 2,00! Το κόστος του πονταρίσματος στη δική σας κρίση!

405. Άουγκσμπουργκ – Σάλκε: 2 (2,20). Δύο στροφές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος οι δύο ομάδες αναμετρώνται με διαφορετικούς στόχους. Η Σάλκε θέλει να επωφεληθεί και από τη χθεσινή ήττα της Γκλάντμπαχ στην έδρα της Ντόρτμουντ και να καθαρίσει την υπόθεση της τρίτης θέσης και του εισιτηρίου για το Championsleague της επόμενης σεζόν. Η Άουγκσμπουργκ έχει αέρα τριών βαθμών από την Κολωνία, που αν μείνουν ως έχουν τα πράγματα θα διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία σε μπαράζ με την τρίτη ομάδα της δεύτερης κατηγορίας. Βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει και τα δύο τελευταία της παιχνίδια εντός, με το τελευταίο να είναι ενάντια στο Αμβούργο. Η παράδοση είναι ισχνή αλλά υπέρ της Σάλκε με δύο νίκες σε ισάριθμες συναντήσεις. Εκτός Παπαδόπουλος και Φουλκς για τους φιλοξενούμενους που θέλουν να ρεφάρουν μετά την ήττα στο ντέρμπι με την Ντόρτμουντ. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα οι γηπεδούχοι που προέρχονται από σπουδαίο διπλό μέσα στη Βόλφσμπουργκ.

429. Χόνκα – Γιβασκίλα: 1 (2,00). Η περυσινή έκπληξη του πρωταθλήματος Γιβασκίλα που τερμάτισε στην 3η θέση με έναν βαθμό πάνω από τη σημερινή της αντίπαλο, παίρνοντας και το εισητήριο και το Europa League προέρχεται από μεγάλης έκτασης ήττα στην έδρα της από τη Χάκα με 1-4. Και οι δύο ομάδες έχουνε έναν βαθμό στα δύο πρώτα παιχνίδια τους το φετινό πρωτάθλημα, με τη Γιβασκίλα να παρουσιάζει μεγάλα αμυντικά κενά και να δέχεται έξι γκολ σε αυτά τα παιχνίδια. Οι γηπεδούχοι θέλουν το πρώτο τους τρίποντο σήμερα και μαζί με αυτό μία μίνι εκδίκηση για την περυσινή λευκή ισοπαλία που παραχώρησαν και του στοίχησε την έξοδό τους στην Ευρώπη. Ισχνή η παράδοση και εδώ με τρία παιχνίδια με οποιαδήποτε γηπεδούχο. Από μία νίκη και οι δύο ομάδες και μία ισοπαλία, αυτή του περυσινού αγώνα πρωταθλήματος στην έδρα των κιτρινοπράσινων. Ο προπονητής Λεκόσουο έκανε λόγο για αρχή ενός νικηφόρου σερί από σήμερα και η δυνατή έδρα ίσως αποτελέσει εφαλτήριο αντεπίθεσης. Καλή (ως εναλλακτική) και η επιλογή του over στο 1,70.

436. Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ: 2 (2,00). Η υπερπροσπάθεια του Λεβαδειακού για σωτηρία έπειτα από την αργοπορημένη είσοδό του στο πρωτάθλημα στέφθηκε με επιτυχία! Διαδικαστικού χαρακτήρα το τελευταίο ματς σήμερα που μόνο ο ΠΑΟΚ φαίνεται να έχει κίνητρο. Οι Θεσσαλονικείς με νίκη σήμερα καπαρώνουν την 3η θέση ανεξαρτήτως αποτελέσματος του Ατρόμητου που παίζει την ίδια ώρα (19:00) με τον Ολυμπιακό.  Αν έρθει η νίκη θα δώσει και αβαντάζ ενός πόντου κόντρα στην ΑΕΚ στη μάχη των play-off. Η νίκη κόντρα στη Δόξα Δράμας ήταν πολύ φτωχή την προηγούμενη εβδομάδα, με πολλές ευκαιρίες και πολλές δοκιμές του Μπόλονι στην εντεκάδα. Οι νεαροί Παναγιωτούδης και Σταφυλίδης έδειξαν ότι μπορούν να δώσουν λύσεις και να προσφέρουν ανάσες ενόψει των έξτρα αγώνων των play-off. Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης και Ετό απόντες για τους φιλοξενούμενους που παρουσιάζουν πολύ καλό πρόσωπο (παραδόξως) μακριά από την Τούμπα. Από την πλευρά των γηπεδούχων θα απουσιάσουν οι Τομάς, Βιάνα. Δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα η παράδοση στην έδρα του Λεβαδειακού για τον ΠΑΟΚ που τα δύο τελευταία χρόνια περνάει άνετα (0-2 πέρυσι, 0-3 πρόπερσι).

439. Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός: Over (1,80). Ένα παιχνίδι – μία κατηγορία για τον Παναιτωλικό που μετά τον εξαιρετικό πρώτο γύρο ακολούθησε πορεία δυσανάλογη. Πλέον θέλει νίκη πάσει θυσία και ταυτόχρονα ήττες της Κέρκυρας και του Εργοτέλη για να παραμείνει στην κατηγορία. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία και το ρόστερ της ομάδας του Αγρινίου κάθε άλλο παρά για football league είναι. Το απέδειξε άλλωστε και την προηγούμενη αγωνιστική που με υπηρεσιακό τεχνικό τον Γιάννη Νταλακούρα σκόρπισε τον Άρη με 5-1. Επιθετικά, θέλοντας και μη, τα Καναρίνια σήμερα στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ. Αυτό ίσως τους κοστίσει στα μετόπισθεν γιατί και ο Παναθηναϊκός αν και αδιάφορος θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις κλείνοντας με μία καλή εμφάνιση την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Οι Πράσινοι δείχνουν καλό χαρακτήρα στα τελευταία ματς και αποδίδουν αρκετά καλά επιθετικά, έχοντας διασφαλίσει τη δεύτερη θέση και το αβαντάζ ενόψει play-off. Προϊστορία στο εγγύς μέλλον δεν υπάρχει με μοναδικό πρόσφατο παιχνίδι αυτό του πρώτου γύρου, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 1-1. Τιμωρημένοι για τον Παναθηναϊκό οι Σιμάο, Κατσουράνης ενώ για τους φιλοξενούμενους οι Γκόλιας (αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Άρη) και Μητρόπουλος.

Εν τάχει:

405. Άουγκσμπουργκ – Σάλκε: 2 (2,20)
429. Χόνκα – Γιβασκίλα: 1 (2,00)
436. Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ: 2 (2,00)
439. Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός: Over (1,80)


ΥΣ: Όπως τόνισα και ραδιοφωνικά στην εκπομπή της Παρασκευής, όσοι από εσάς ποντάρετε στην εταιρία του ΟΠΑΠ, από Πέμπτη 19/4 να διατηρείτε τα δελτία σας είτε είναι επιτυχημένα, είτε όχι. Από την μικρότερη (0,30€) έως τη μεγαλύτερη αξία δελτίου, έχετε την ευκαιρία συμμετοχής σε κλήρωση για εισητήρια του Final-Four της Κωνσταντινούπολης. Επίσης, ανάλογα με τον πολλαπλασιαστή του δελτίου, αυξάνετε τις πιθανότητες να κληρωθείτε. Για παράδειγμα, αν το δελτίο σας κοστίζει 3,00€ με πολλαπλασιαστή 10, τότε συμμετέχετε 10 φορές στην κλήρωση. Ο πολλαπλασιαστής καθορίζει τον αριθμό των συμμετοχών σας στην κλήρωση μέσα από κάθε κερδισμένο ή μη δελτίο.

Καλή τύχη!!!


Τα ποσοστά σε...εικόνες!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιλέξτε το ΟΝΟΜΑ/ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ URL από τη λίστα, και δώστε ότι ψευδώνυμο θέλετε για να αναρτήσετε το σχόλιό σας!!! Αν θέλετε δηλώστε και την προσωπική σας ιστοσελίδα!!!