Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΤΙ ΩΡΑΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ...ΓΙΑ ΚΕΡΔΗ!!


Hello people! Μετά από αποχή δύο ημερών και προσφέροντας μου ξεκούραση από τα χθεσινά προγνωστικά ο φίλος Μάνος, επανέρχομαι δριμύτερος με προβλέψεις Κυριακάτικες. Το ότι εκτίθεσαι όταν προτείνεις κάτι δημόσια, είναι γνωστό και στις…γάτες! Από τη στιγμή που μοιράζεσαι κάτι δημόσια και αυτό βασίζεται αρκετά στην τύχη, λιγότερο στη γνώση και σε όποιους άλλους εξωγενείς παράγοντες μεσολαβούν για τη διαμόρφωση ενός αποτελέσματος, είσαι υποχρεωμένος να υποστείς τις συνέπειες. Και μακάρι όσοι τζογάρουμε να μοιραζόμασταν τις απόψεις μας νωρίτερα. Μετά από τον κάθε αγώνα, όλοι είναι επιστήμονες και όλοι ήθελαν να παίξουν ένα σημείο αλλά τελικά δεν το άγγιξαν. Καλά αυτοί. Χειρότεροι ακόμα είναι όσοι σνομπάρουν το στοίχημα, είτε λόγω τσιγκουνιάς, είτε λόγω τεμπελιάς να ερευνήσουν τους αγώνες. Αυτοί που, ενώ «δεν ασχολούνται», σου πετάνε το μαργαριτάρι τους σαν να είναι αριθμός του τζόκερ και όταν το πετυχαίνουν 1 στις 10000, έρχονται και σου κάνουν υποδείξεις που δεν ακολούθησες την «πατάτα» τους. Τέλος πάντων. Τα συναισθήματα αγάπης ή μίσους δείχνουν πάντα ότι δίνεις αξία σε κάποιον. Απλά η παραπάνω άποψη διευκρινίζει την παντελή αδιαφορία μου για τέτοιου είδους άτομα.

Σήμερα, ξεχώρισα επτά παιχνίδια με μικρές αποδόσεις, που μετά από πολύ μελέτη και φυσικά δίνοντας βάση στα συμφέροντα των ομάδων, σας τα παραθέτω αναλυτικά:

377. Χαρτς – Χιμπέρνιαν: 1 (1,65). Αμφίρροπο ματς, όμως η Χαρτς έχει τον στόχο της εισόδου της στα play off. Η Χιμπέρνιαν είναι στην προτελευταία θέση με 23 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους από την τελευταία Ντανφέρμλιν. Ευτυχώς που υπάρχει και η Ντανφέρμλιν δηλαδή, διαφορετικά η Χιμπέρνιαν θα ήταν σίγουρα με το ένα πόδι στην πρώτη κατηγορία του χρόνου. Η Χαρτς με νίκη σήμερα πλησιάζει στον πόντο την Νταντί Γιουνάιτεντ που κέρδισε χθες τους Ρέιντζερς, όπως και τη Σεντ Τζόστον η οποία έχει ένα ματς λιγότερο. Το μόνο που δικαιολογεί τη σημερινή απόδοση (1,65) είναι ότι πρόκειται για τοπικό ντέρμπι, με τις δύο ομάδες του Εδιμβούργου να έχουν φέτος χαώδη διαφορά. Στον πρώτο γύρο η Χαρτς θριάμβευσε νικώντας και στα δύο ματς τη Χιμπέρνιαν με 2-0 και 1-3. Σε φόρμα οι καρδιές, αφού είναι στους «8» του κυπέλλου, έχοντας αποσπάσει 2-2 στην έδρα της Σεντ Μίρεν, ενώ στο πρωτάθλημα προέρχονται από τη νίκη με 1-2 επί των Ρέντζερς στο Άιμπροξ. Κανένα αγωνιστικό πρόβλημα για τους γηπεδούχους και τα κίνητρά τους (πλασάρισμα στην εξάδα και βύθιση των μισητών συμπολιτών) με οδηγούν στο να εμπιστευτώ τον άσσο.

384. Πανιώνιος – Δόξα Δράμας: 1 (1,40). Αλλαγή απόδοσης στο συγκεκριμένο αγώνα καθώς ο άσσος παιζόταν στο 1,50. Η Δράμα ήρθε στη Superleague με σκοπό να καθίσει ένα χρόνο. Βλέπετε, ούτε οι Δραμινοί ήθελαν την άνοδο (τουλάχιστον με τον τρόπο που ήρθε). Ανέτοιμοι οργανωτικά, και αγωνιστικά, με ρόστερ Football League και έδρα το Καυτατζόγλειο οι μελανόλευκοι κατάφεραν έως κάποιο σημείο της σεζόν να μας «κερδίσουν» με τις φιλότιμες προσπάθειες, αλλά η απειρία και η έλλειψη ποιότητας αποτελούν τροχοπέδη για τη σωτηρία της Μακεδονικής ομάδας. Κατά πάσα πιθανότητα, ούτε οι ίδιοι πιστεύουν στη σωτηρία και απέναντι σ’έναν Πανιώνιο που παίζει τη σωτηρία του σε μεγάλο βαθμό σήμερα. Πόσο μάλλον όταν τα εναπομείναντα ματς των κυανέρυθρων είναι εκτός με Παναθηναϊκό, Τρίπολη και Άρη και εντός μόνο με Ξάνθη. Μόνο ο Σκέμπρι απών από τη σημερινή αναμέτρηση. Τρεις συνεχόμενες ήττες η Δόξα χωρίς να έχει σκοράρει και αν υποθέσουμε πως οι αντίπαλοί της χάνουν συνέχεια (πράγμα αδύνατο), απέχει από τη σωτηρία τρεις νίκες.

387. Βέστερλο – Γκενκ: 2 (1,50). Δύο στροφές πριν από τη λήξη της κανονικής περιόδου στο Βέλγιο και όλοι οι αγώνες διεξάγονται την ίδια ώρα (15:30). Η ύπαρξη των play-off πρωταθλητή και υποβιβασμού, δίνει έξτρα κίνητρο στη Γκενκ να νικήσει και να κατοχυρώσει θέση στην εξάδα, καθώς καταδιώκεται από την Κόρτραϊκ. Η ουραγός Βέστερλο δεν έχει ελπίδες για απευθείας σωτηρία και πλέον αφοσιώνεται στην προσπάθεια για σωτηρία μέσω των play out με ομάδες από τη Β’ εθνική. Η επιστροφή του Βάντεν Μπόρε προσδίδει ένα ακόμη όπλο στην 11άδα του Μάριο Μπεν.

394. Σταντάρ Λιέγης – Λέουβεν: Over (1,45). Λαβωμένη από τον αποκλεισμό με συντριβή στο Αννόβερο η Σταντάρ,  που όμως πρέπει να δείξει χαρακτήρα για να διεκδικήσει την τέταρτη θέση και να μπει με άλλον αέρα στη μάχη των play off. Το ματς με τη Λέουβεν αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για ξεμπούκωμα, μιας και οι φιλοξενούμενοι έχουν εξασφαλίσει τη σωτηρία τους. Το σύστημα της Jupiler League, την υποχρεώνει να παίξει και play off για έξοδο στο Europa League, με μηδαμινές πιθανότητες να το καταφέρει όντας Τρίτη από το τέλος και ξεκινώντας από την τελευταία θέση στη μάχη που θα περιλαμβάνει άλλες επτά ομάδες (σαφώς ανώτερες ποιοτικά και βαθμολογικά).

398. Ίντερ – Αταλάντα: 1 (1,55). Δεν μπορώ να κατασταλλάξω αν άξιζε ή όχι τον αποκλεισμό της από τους «8» του Championsleague η Ίντερ. Δεν μπορώ να διακρίνω ποια ομάδα ήταν χειρότερη στα δύο παιχνίδια. Σίγουρα όμως πολύ πικρός ο αποκλεισμός με τον τρόπο που ήρθε (1-0 στη Μασαλία στην τελευταία φάση του αγώνα και 2-1 στο Μεάτσα με τον Μπραντάο να στέλνει στο καναβάτσο τους Νερατζούρι μέσω…πλάτης). Επιστροφή στα εγχώρια λοιπόν για την Ίντερ που μετά τη νίκη επί της Κίεβο θέλει να πάρει ακόμα ένα τρίποντο κόντρα στην Αταλάντα αυτή τη φορά. Εξαιρετική η παράδοση κόντρα στους φιλοξενούμενους με επτά συνεχόμενες νίκες στο Μέατσα. Η απουσία του Σνάιντερ είναι σημαντικότατη αλλά η καλή Ίντερ, που δεν έχει κανένα άλλον θεσμό να ασχοληθεί πλέον, μπορεί τη νίκη και ενδεχόμενο στραβοπάτημα της Ουντινέζε απόψε και της Ρόμα αύριο, τη βάζει πάλι στο κόλπο της Ευρώπης.

420. Αννόβερο – Κολωνίας: 1 (1,50). Με Ευρωπαϊκή στόφα το Αννόβερο μετά την τεσσάρα και την πρόκριση επί της Σταντάρ την Πέμπτη. Οι γηπεδούχοι θέλουν πάει θυσία το τρίποντο για να μειώσουν στον πόντο τη διαφορά τους από την έκτη Βέρντερ και έχουν χρυσή ευκαιρία να το κάνουν σήμερα. Η Κολωνία δείχνει ανήμπορη να πάρει αποτέλεσμα εκτός, ιδιαίτερα από ομάδες τέτοιας δυναμικής. Οι φήμες περί αποχώρησης Ποντόλσκι επιβεβαιώθηκαν με την παρουσία ανθρώπων της Άρσεναλ στις ιατρικές εξετάσεις του διεθνή φορ. Αήττητο το Αννόβερο στην έδρα του και οι απουσίες των Ποντόλσκι, Γιαγιάλο είναι κάτι παραπάνω από σημαντικές για τους φιλοξενούμενους.

433. Λιλ – Βαλενσιέν: 1 (1,50). Η ήττα στο ντέρμπι με τη Λυών μείωσε τη διαφορά στον πόντο και πλέον η τρίτη Λιλ δεν έχει περιθώρια απώλειας βαθμών. Μόλις δύο ήττες εντός για τους γηπεδούχους που θέλουν να πάρουν το τοπικό ντέρμπι και για λόγους γοήτρου. Αγωνιστικά προβλήματα για την αδιάφορη Βαλενσιέν που όμως έχει δεμένο σύνολο και θα προσπαθήσει να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις σήμερα, όπως υποστήριξε ο κόουτς Σάντσεθ. Τέσσερις νίκες σε ισάριθα ματς για τους Λιλουά κόντρα στη Βαλενσιέν εντός έδρας.

Εν τάχει:

377. Χαρτς – Χιμπέρνιαν: 1 (1,65).
384. Πανιώνιος – Δόξα Δράμας: 1 (1,40).
387. Βέστερλο – Γκενκ: 2 (1,50).
394. Σταντάρ Λιέγης – Λέουβεν: Over (1,45).
398. Ίντερ – Αταλάντα: 1 (1,55).
420. Αννόβερο – Κολωνίας: 1 (1,50).
433. Λιλ – Βαλενσιέν: 1 (1,50).


Απόδοση: 17,52

Καλά κέρδη και η Άνοιξη να έρθει και στις τσέπες μας! :D

Του λόγου το αληθές...







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιλέξτε το ΟΝΟΜΑ/ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ URL από τη λίστα, και δώστε ότι ψευδώνυμο θέλετε για να αναρτήσετε το σχόλιό σας!!! Αν θέλετε δηλώστε και την προσωπική σας ιστοσελίδα!!!