Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Η ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ... ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΤΡΙΑΔΑ!!!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!! Η άνοιξη μπήκε για τα καλά πλέον, όμως μέτρια πήγε το στοιχηματικό μου Σαββατοκύριακο, καθώς με 5 στις 11 επιλογές συνολικά δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος, κυρίως διότι μας «πούλησαν» πολλά φαβορί. Για σήμερα Δευτέρα, έχω ξεχωρίσει μόνο 3 παιχνίδια. 

Στη Σουπερλιγκί της Τουρκίας, η Μπεσικτάς υποδέχεται στο «Ισμέτ Ινονού» τη Μανίσασπορ. Δεν πρόκειται να στηριχτώ στον πολύ μικρό άσσο της Μπεσικτάς αλλά στο ότι θα μπουν λίγα γκολ στο ματς καθώς αφενός και οι δύο ομάδες αρέσκονται στο Under, αφετέρουν η Μπεσικτάς είχε ευρωπαϊκό παιχνίδι μεσοβδόμαδα. 

Στην Έερστε Ντιβίζιε, η ΟΣ υποδέχεται την Τσβόλε. Οι δύο ομάδες(αλλά και γενικά η Β’ Ολλανδίας) έχουν συνήθως πολλά γκολ, γι’ αυτό κι εδώ θα στηριχτώ στο Over 3,5(μόνο στο ίντερνετ, ο ΟΠΑΠ δεν δίνει ούτε καν το Over 2,5). 

Τέλος, στα Μέγαρα ο Βύζας υποδέχεται την ΑΕΛ, σ’ ένα παιχνίδι που αμφότερες οι ομάδες καίγονται για βαθμούς αλλά για διαφορετικούς λόγους η καθεμία. Ο Βύζας αφενός για να ανέβει πάνω από τη ζώνη του απευθείας υποβιβασμού, αφετέρου οι «βυσσινί» για να πλησιάσουν και πάλι στις θέσεις που οδηγούν στα Play Off για τη Σουπερλίγκ(μετά και τη «σφαγιαστική» διαιτησία του Παπαπέτρου κατά της στο ματς με τον Πανσερραϊκο). Νίκη της ΑΕΛ εδώ, καθώς υπερέχει κατά πολύ της ομάδας των Μεγάρων. 



442
ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ - ΜΑΝΙΣΑΣΠΟΡ
UNDER 2,5

OΠΑΠ
1,90


WILLIAM HILL
2,05


BET365
2,20




443
ΟΣ – ΤΣΒΟΛΕ
OVER 3,5

OΠΑΠ
-


WILLIAM HILL
2,30


BET365
2,20




-
ΒΥΖΑΣ – ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ
2

OΠΑΠ
-


WILLIAM HILL
2,10


BET365
1,90




Ομογολουμένως δεν είναι και οι πιο εύκολες επιλογές στο να «περάσουν», όμως ποιος μπορεί να ‘ναι σίγουρος μετά τα τόσα χαμένα «στανταράκια» του Σαββατοκύριακου… Καλή επιτυχία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιλέξτε το ΟΝΟΜΑ/ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ URL από τη λίστα, και δώστε ότι ψευδώνυμο θέλετε για να αναρτήσετε το σχόλιό σας!!! Αν θέλετε δηλώστε και την προσωπική σας ιστοσελίδα!!!