Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΛΕΦΤΑ... ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!

Καλημέρα φίλοι μου. Με μόνο 3 στις 7 επιτυχημένες προβλέψεις πέρασε το Σάββατο(μόνο 43%), αλλά πλήρωσε με καλές αποδόσεις όσους επέλεξαν τα συγκεκριμένα παιχνίδια. Για σήμερα σας έχω 4 επιλογές με την ελπίδα να έχω καλύτερο ποσοστό επιτυχίας αυτή τη φορά.

Στη Σουπερλίγκα, η Ξάνθη καίγεται για βαθμούς, καθώς μέχρι πριν μερικές αγωνιστικές πάλευε για την πεντάδα, αλλά τώρα μπορεί κάλλιστα να μπλεχτεί σε περιπέτειες. Φορμαρισμένος ο ΠΑΣ, όμως λογικά σήμερα στη Θράκη θα κάνει μια στάση.

Στην Πρέμιερ της Αγγλίας και συγκεκριμένα στο "Μολινό", η Γούλβς υποδέχονται τη Γιουνάιτεντ. Οι "κόκκινοι διάβολοι" ήταν τραγικοί στο Μπιλμπάο την Πέμπτη, σε μια εμφάνιση όμως που έμοιαζε και λίγο με συντήρηση δυνάμεων, καθώς δύσκολα θα έπαιρναν την πρόκριση. Αύριο όμως πιστεύω η ομάδα του Μάντσεστερ θα επικρατήσει πολύ έυκολα και θα παραμείνει στην κορυφή.

Στο Καμπιονάτο, η Ίντερ υποδέχεται την Αταλάντα και θέλει απεγνωσμένα το τρίποντο. Η παράδοση την ευννοεί αλλά δεν μπορώ να στηριχθώ σε μια Ίντερ με τόσο χαμηλό ποσοστό σα νά 'ναι καμιά υπερομάδα. Αντιθέτως, βρίσκω δελεαστικότατο το Over και σ' αυτό θα στηριχθώ.

Μένοντας στην Ιταλία και στο Ούντινε, αναμένεται να γίνει μεγάλο παιχνίδι μεταξύ της Ουντινέζε και της Νάπολι. Απογοητευμένες και οι δύο από τους μεσοβδόμαδους αποκλεισμούς από την Ευρώπη, στηρίζονται πλέον στο πρωτάθλημα για κάτι καλό. Ανοιχτό πιστεύω θα είναι το ματς στο "Φρίουλι" και λογικά θα σκοράρουν και οι δύο.
  
 




ΟΠΑΠ
WILLIAM
HILL

BET365
383
ΞΑΝΘΗ - ΓΙΑΝΝΕΝΑ
1
1,70
1,91
1,85
386
ΓΟΥΛΒΣ - ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ
2Η/2Τ
1,65
1,85
1,83
398
ΙΝΤΕΡ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ
OVER
1,70
1,91
1,90
431
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΝΑΠΟΛΙ
G/G
1,65
1,95
1,83


Αυτά λοιπόν για σήμερα. Εύχομαι καλά κέρδη, καλό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ και νίκη της μεγάλης μας αγάπης, της τοπικής Αναγέννησης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιλέξτε το ΟΝΟΜΑ/ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ URL από τη λίστα, και δώστε ότι ψευδώνυμο θέλετε για να αναρτήσετε το σχόλιό σας!!! Αν θέλετε δηλώστε και την προσωπική σας ιστοσελίδα!!!