Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ GUEST ENΟΣ ΦΙΛΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ...ATHENS CALLING!


Καλημέρα πιστοί φίλοι της στήλης μας! Σήμερα είμαι στην πολύ ευχάριστη θέση να φιλοξενώ έναν φίλο που περάσαμε πολλά μαζί στο Λονδίνο στα φοιτητικά μας χρόνια. Άριστος γνώστης του αθλητισμού, θα μπορούσε κάλλιστα να ακολουθήσει καριέρα αθλητικοδημοσιογράφου αλλά τον κέρδισαν οι..θετικές επιστήμες! Επειδή η επικοινωνία μας είναι κάτι παραπάνω από στενή, ο φίλος Μάνος έχει βαρεθεί να κάνει ζημιές στο ταμείο του ΟΠΑΠ το τελευταίο δίμηνο. Κάτι το χακί που σου επιτρέπει ώρες ολόκληρες να μελετάς, κάτι η έμπνευση και φυσικά πιο πολύ η γνώση του, με οδήγησαν στο να του ζητήσω να προβεί σε προγνωστικά για σήμερα Σάββατο. Δε μου χάλασε χατίρι, οπότε σήμερα εκτός από τις δικές μου προτάσεις και του Κώστα, έχετε την ευκαιρία να πάρετε ιδέες για ποντάρισμα και από τον φορμαρισμένο Μάνο. Έπειτα από χθεσινή μελέτη το..πακέτο αφίχθη χθες εξ’ Αθηνών και καλύπτει την όλη την 25η αγωνιστική της Superleague, απαλλάσσοντας σας από την έρευνα προγνωστικών του ανώτερου πρωταθλήματος της χώρας μας.

319. Άρης - ΟΦΗ: Under (1,40). Αυτό είναι το πιο ασφαλές ποντάρισμα αφού το παιχνλιδι αναμένεται κλειστό ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες ομάδες. Σε καμία περίπτωση δεν ελκυόμαστε από την πολύ χαμηλή τιμή του άσσου (1,70), μιας και ο ΟΦΗ έχει δείξει ότι ανταπαξέρχεται σε δύσκολες έδρες.

320. Εργοτέλης – Κέρκυρα: 1 (1,90). Οριακό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες καθώς βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη και θέλουν οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ο άσσος εδώ, ενισχύεται από το γεγονός ότι η Κέρκυρα παρουσιάζεται εξαιρετικά αδύναμη εκτός έδρας. Σαν δεύτερη και πιο ασφαλής επιλογή προτείνω το under (1,45).

341. Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ: Over (2,10). Ακόμα ένα οριακό παιχνίδι καθώς η μεγάλη έκπληξη του δευτέρου γύρου (Αστέρας Τρίπολης) αντιμετωπίζει την ΑΕΚ των χιλίων αγωνιστικών προβλημάτων που ωστόσο έχει ανεβασμένη ψυχολογία λόγω της νίκης στο Αθηναϊκό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Θεωρώ πως το over στην τιμή αυτή αξίζει πάρα πολύ, αν συνυπολογίσουμε ότι οι δύο ομάδες σκοράρουν σε κάθε παιχνίδι. Σαν δεύτερη επιλογή προτείνω το goal/goal (1,55), ενώ δε θα ήθελα να κάνω πρόβλεψη σε κάποιο σημείο διότι το παιχνίδι είναι ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα.

382. Λεβαδειακός – Ατρόμητος: 0-1 Goal (2,35). Ακόμα ένας πολύ δύσκολος και συνάμα ενδιαφέρων αγώνας ανάμεσα σε δύο πολύ οργανωμένες και «σφηχτές» ομάδες, ο οποίος θα κριθεί στις λεπτομέρειες και πιθανόν στο ένα goal. Σαν δεύτερη επιλογή προτείνω την ισοπαλία και για τους λιγότερο τολμηρούς το under.

383. Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννενα: No Goal (1,60). Οι δύο ομάδες σκοράρουν με το σταγονόμετρο, κάτι που κάνε την συγκεκριμένη επιλογή (σε αυτήν την τιμή)να χαρακτηριστεί ως κολώνα για το ποντάρισμά μας. Σε καμία περίπτωση η χαμηλή τιμή του άσσου (1,70) δε δικαιολογείται λόγω της πολύ κακής κατάστασης της Ξάνθης (έξι συνεχόμενες ήττες). Και πάλι για τους λιγότερο τολμηρούς και το under σαν επιλογή.

384. Πανιώνιος – Δόξα Δράμας: 1 (1,50)/ No goal (1,60). Πιστεύω ότι και οι δύο αυτές επιλογές πολύ δύσκολα θα «σπάσουν» καθώς ο Πανιώνιος κερδίζει σχεδόν πάντα τέτοια ματς στη Νέα Σμύρνη, αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι η Δράμα είναι με το 1,5 πόδι στη Football League.

413. Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ: 2 (2,40). Μάχη επιβίωσης για την ομάδα του Αγρινίου απέναντι στην πιο αλλοπρόσαλλη ομάδα του πρωταθλήματος. Πιστεύω πάντως ότι η τιμή του διπλού είναι εξαιρετικά ελκυστική αν συνυπολογίσουμε ότι ο ΠΑΟΚ θέλει οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς για να σταθεροποιηθεί στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος και για να έχει όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στα play offs.

425. Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Χ (3,00). Δε χρειάζονται πολλά λόγια για το αιώνιο ντέρμπι (aka Ελληνικό El Classico). Ο Ολυμπιακός φαίνεται να είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο η διαφαινόμενη απουσία του Ibagaza και η κακή ψυχολογία (μαζί με την κούραση) από τον αποκλεισμό από τη Μέταλιστ με οδηγεί σε αυτήν την επιλογή. Αξίζει να σημειώσουμε ότι με Χ ο Ολυμπιακός ουσιαστικά κατακτά τον τίτλο. Από την άλλη ο ΠΑΟ ουσιαστικά παίζει τα ρέστα του αλλά εμένα (αν και Παναθηναϊκός) δε με πείθει ότι μπορεί να πάρει τους τρεις βαθμούς (μακάρι να κάνω λάθος :p).

Συνοπτικά:


319. Άρης - ΟΦΗ: Under (1,40). 
320. Εργοτέλης – Κέρκυρα: 1 (1,90).
341. Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ: Over (2,10).
382. Λεβαδειακός – Ατρόμητος: 0-1 Goal (2,35). 
383. Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννενα: No Goal (1,60).
384. Πανιώνιος – Δόξα Δράμας: 1 (1,50)/ No goal (1,60).
413. Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ: 2 (2,40).
425. Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Χ (3,00).

Απόδοση: 226,83 (με άσσο του Πανιωνίου) ή 241,75 (με No goal στο ματς Πανιώνιος – Δόξα Δράμας).

ΆΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ ΜΑΓΚΕΣ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιλέξτε το ΟΝΟΜΑ/ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ URL από τη λίστα, και δώστε ότι ψευδώνυμο θέλετε για να αναρτήσετε το σχόλιό σας!!! Αν θέλετε δηλώστε και την προσωπική σας ιστοσελίδα!!!