Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ: Η ΑΕΚ ΜΠΗΚΕ ΗΔΗ ΣΤΟ "HALL OF SHAME"!!!

Το 2004 η ΑΕΚ, μπήκε στο άρθρο 44, για να «καθαρίσει» από χρέη και να πορευτεί υγιής στο μέλλον. Φευ… Σα να μην πέρασε μια μέρα, οκτώ χρόνια μετα, η ΑΕΚ βρίσκεται στην πιο εξευτελιστική καμπή της ιστορίας της. Δεν έχει μια σοβαρή διοίκηση, δεν έχει χρήματα και πολύ πιθανό να μην έχει ούτε πιστοποιητικό για τη νέα χρονιά.

Ας τα πάρουμε όμως απ’ την αρχή. Όταν έλεγαν κάποιοι το 2004, να μην μπεί η ομάδα στο άρθρο 44, όλοι πέσανε να τους φάνε. Ποιος ήθελε άλλωστε να παίξει η ομάδα στη Δ’ Εθνική; Να όμως που όλοι εκείνοι τώρα δικαιώνονται. Η ομάδα σε 3 χρονιές θα είχε ανέβει ξανά στην Α’ Εθνική(ΑΕΚ είσαι) και πλέον θα ήταν καθαρή από χρέη. Δεν θα χρωστούσε σε όποιον μιλάει ελληνικά και δεν θα έφτανε στη ντροπιαστική κατάσταση να μη μπορεί να σφραγίσει εισιτήρια!!! Θα είχε μια διοίκηση που μέλημά της θα ήταν να ασχοληθεί μόνο με τα τεκταινόμενα κι όχι με το «να βρούμε κανά φράγκο να βουλώσουμε καμμιά τρύπα».


Για το γήπεδο δεν θα μιλήσω. Έγιναν άπειρα λάθη όλα αυτά τα χρόνια και έτσι η ΑΕΚ έμεινε χωρίς «σπίτι», με αποτέλεσμα να αναγκάζεται να παίζει στο «παγωμένο» ΟΑΚΑ, στη Ριζούπολη ή ακόμη και στο «Καραϊσκάκης», για να μην ρεζιλευτεί στη ΟΥΕΦΑ. Δύσκολα στο σύντομο μέλλον ο «δικέφαλος» θα έχει το δικό του γήπεδο. Και ίσως και στο απώτερο μέλλον…

Το ποδοσφαιρικό σύνολο της ΑΕΚ επίσης, είναι κάθε χρόνο και χειρότερο. Οι εποχές που θαυμάζαμε τον Μαύρο, τον Αρδίζογλου και τον Μανωλά(τον καλό, τον Στέλιο) έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Τώρα «θαυμάζουμε» τον Κοντοέ, τον Σιαλμά και τον Γεωργέα, παίχτες καλούς, αλλά όχι για την πραγματική ΑΕΚ...

Η ΑΕΚ λοιπόν έχει πολλά… Έχει υπέρογκα χρέη, έχει προβληματική διοίκηση, έχει πρόβλημα «στεγαστικό»… Το μόνο που δεν έχει είναι νέοι φίλαθλοι, κι εννοώ παιδάκια που στο μέλλον αυτοί θα ‘ναι η κερκίδα της ομάδας. Οι περισσότεροι πιτσιρικάδες θέλουν να υποστηρίζουν μεγάλες ομάδες(μεγάλες στο γήπεδο, κι όχι στο όνομα, γιατί σαν όνομα είναι τεράστια η ΑΕΚ).

Δυστυχώς δεν βλέπω σύντομα άσπρη μέρα. Το αντίθετο μάλιστα, πιστεύω ότι τα χειρότερα δεν τά ‘χουμε δει ακόμη. Και θα ‘ναι πολύ άσχημες οι καταστάσεις που θα ζήσει η ομάδα.

Αυτά… Εύχομαι καλή σαρακοστή και καλά μυαλά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιλέξτε το ΟΝΟΜΑ/ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ URL από τη λίστα, και δώστε ότι ψευδώνυμο θέλετε για να αναρτήσετε το σχόλιό σας!!! Αν θέλετε δηλώστε και την προσωπική σας ιστοσελίδα!!!