Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ΚΡΙΜΑ ΚΙ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ «ΧΡΥΣΑ» ΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...

Χθες(σ.σ 20/04/2012) συντελέστηκε ένα απ' τα μεγαλύτερα εγκλήματα στην ιστορία του υγρού στίβου και αναφέρομαι στην αδικία, όχι του αποκλεισμού, αλλά της συμμετοχής της παγκόσμιας πρωταθλήτριας πόλο γυναικών, της Εθνικής μας ομάδας, στο προολυμπιακό τουρνουά.

Τα "χρυσά" μας κορίτσια λοιπόν αναγκάστηκαν να περάσουν από προκριματικά και τελικά έμειναν εκτός των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου καθώς ηττήθηκαν από την Ισπανία με 9-7.

Και ερωτώ: Ποια είναι αυτά τα πανέξυπνα μυαλά που αποφάσισαν η παγκόσμια πρωταθλήτρια γυναικών να παίζει στο προολυμπιακό τουρνουά; Ποια είναι αυτά τα πανέξυπνα μυαλά που αποφάσισαν να μη συμβαίνει το ίδιο και στους άνδρες(εκεί η πρωταθλήτρια ομάδα προκρίνεται χωρίς μπαράζ);

Το θέμα είναι πως η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ θα απουσιάζει από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του ερχόμενου Αυγούστου. Οι ΗΠΑ και η Κίνα όμως θα είναι εκεί, καθώς σαν πρωταθλήτριες των ηπείρων τους δεν χρειάζονται προκριματικά.

Τραγελαφικά πράγματα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιλέξτε το ΟΝΟΜΑ/ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ URL από τη λίστα, και δώστε ότι ψευδώνυμο θέλετε για να αναρτήσετε το σχόλιό σας!!! Αν θέλετε δηλώστε και την προσωπική σας ιστοσελίδα!!!