Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ...ΙΣΟΠΑΛΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ!!!

Καλησπέρα και καλό Σαββατοκύριακο φίλοι μου!!! Και την Τρίτη μας έκατσε η στήλη με 2 στα 2, έστω κι αν η απόδοση που μας έδωσε ήταν πολύ μικρή. Για σήμερα σας έχω τρεις ισοπαλίες, τις οποίες και πρότεινα και στη ραδιοφωνική μας εκπομπή πριν λίγες ώρες.


  • 119. ΧΕΡΕΦΟΡΝΤ - ΠΛΙΜΟΥΘ: Χ (3,25)
Αμφίρροπο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που καίγονται για τη σωτηρία, με την μεν Χέρεφορντ να βρίσκεται όμως με το ένα πόδι στην παρακάτω κατηγορία, ενώ η δε Πλίμουθ με ένα ντεμαράζ νικών στα τελευταία παιχνίδια έχει καταφέρει να βγει απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού. Μπορεί σήμερα λοιπόν το πιο πιθανό σημείο(λόγω φόρμας κυρίως) να είναι το 2πλό, αλλά η Πλίμουθ δεν έγινε ξαφνικά καμιά υπερομάδα να περάσει «αέρα-πατέρα» από την έδρα της Χέρεφορντ. Αντιθέτως θα τα βρει πολύ σκούρα.


  • 129. ΚΡΟΤΟΝΕ - ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Χ (2,75)
Μεταξύ δύο αδιάφορων ομάδων το σημερινό παιχνίδι, καθώς η Κροτόνε έχει σωθεί από καιρό ενώ η Σαμπντόρια πολύ δύσκολα θα κερδίσει την άνοδο. Εκτός του ότι η Serie B φημίζεται για πολλά Χ, χαρακτηριστικό είναι ότι Κροτόνε(14 ισοπαλίες) και Σαμπντόρια(15 ισοπαλίες) είναι οι δύο ομάδες με τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής.


  • 158. ΜΟΝΑΚΟ - ΝΑΝΤ: Χ (3,10)
Παιχνίδι με την αίγλη του Σαμπιονά το συγκεκριμένο, με τη Ναντ να βολοδέρνει για χρόνια στη Ligue 2 ενώ η Μονακό υποβιβάστηκε πέρυσι. Την προηγούμενη εβδομάδα η Μονακό με δικαίωσε με το διπλό(2,55), πήρε κι άλλη βαθμολογική ανάσα, αλλά σήμερα πιστεύω ήρθε η ώρα να «σπάσει» και να βάλει ένα φρένο στην πορεία πρωταθλητισμού που κάνει τον τελευταίο καιρό(και κάποια στιγμή να στείλει κόσμο στον «κουβά»). Η Ναντ είναι αδιάφορη βαθμολογικά, αλλά σε ένα παιχνίδι με αντίπαλο τους Μονεγάσκους ποιος μπορεί να πει ότι είναι αδιάφορος;


119
ΧΕΡΕΦΟΡΝΤ - ΠΛΙΜΟΥΘ
Χ
3,25
129
ΚΡΟΤΟΝΕ - ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ
Χ
2,75
158
ΜΟΝΑΚΟ - ΝΑΝΤ
Χ
3,10
ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΗΛΗΣ:
27,71


Αυτά για σήμερα. Τα …καλά αύριο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιλέξτε το ΟΝΟΜΑ/ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ URL από τη λίστα, και δώστε ότι ψευδώνυμο θέλετε για να αναρτήσετε το σχόλιό σας!!! Αν θέλετε δηλώστε και την προσωπική σας ιστοσελίδα!!!