Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

EUROPA LEAGUE + ΣΤΟΙΧΗΜΑ = ΚΕΡΔΗ!!!

Χαιρετώ την παρέα!!! Ημέρα Europa League σήμερα, με τις επιλογές να μην είναι πολλές αλλά είναι σίγουρα αρκετά "δυνατές"!!!

Εγώ θα ασχοληθώ με μία δυάδα μόνο καθώς τα υπόλοιπα παιχνίδια δεν με ικανοποιούν πλήρως. Επίσης μην παραλείψετε παρακάτω 3 προτάσεις μου για Ασιατικό Χάντικαπ.

141. ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: 2 (2,30): Τρομερή έκπληξη την προηγούμενη εβδομάδα με τη Μπιλμπάο να επικρατεί με 3-2 της Μάντσεστερ στο Ολντ Τράφορντ. Αν μάλιστα ο διαιτητής δεν έδινε το αμφισβητούμενο πέναλτυ στις καθυστερήσεις(η μπάλα χτύπησε μεν στο χέρι του αμυντικού της Μπιλμπάο, αλλά εκτός περιοχής), οι Βάσκοι θα είχαν τεράστιο αβαντάζ για την πρόκριση. Αυτό το γκολ παίζει μεγάλο ρόλο στη σημερινή επιλογή μου, καθώς οι "κόκκινοι διάβολοι" θα μπούν απ' το πρώτο λεπτό για τη νίκη. Η καλή Μάντσεστερ μπορεί να ανατρέψει το 2-3.

142. ΑΪΤΧΟΦΕΝ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ: 1 (2,10): Μπορεί η Αϊτχόφεν τον τελευταίο καιρό να παραπαίει εντός κι εκτός συνόρων, όμως η Βαλένθια δεν έχει καμία σχέση με την Βαλένθια των προηγούμενων ετών. Για την ακρίβεια η φετινή Βαλένθια είναι τόσο ασταθής ομάδα που μπορεί να κερδίσει αλλά και να χάσει από οποιονδήποτε αντίπαλο. Η Αϊτχοφεν πρέπει κάποια στιγμή να ξυπνήσει και σήμερα είναι μια τεράστια ευκαιρία, που θα της δώσει και ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.


Για όσους παίζουν ιντερνετικό στοίχημα και θέλουν να ασχοληθούν με το Ασιατικό Χάντικαπ, προτείνω τις εξής τρεις επιλογές:

ΑΪΤΧΟΦΕΝ: -0,25 ή 0, -0,5 (1,925): Κερδίζουμε με νίκη της Αϊτχόφεν με οποιοδήποτε σκορ. Σε περίπτωση ισοπαλίας μας επιστρέφεται το μισό ποντάρισμα μας, ενώ σε περίπτωση που η Βαλένθια κερδίσει στην Ολλανδία, το στοίχημα θεωρείται χαμένο.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: -1 (3,350): Κερδίζουμε με νίκη της Μάντσεστερ με 2 ή περισσότερα γκολ διαφορά. Αν οι "κόκκινοι διάβολοι" κερδίσουν με ένα γκολ διαφορά τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα, ενώ σε οποιαδήποτε περίπτωση δεν κερδίσει η Γιουνάιτεντ τότε το στόιχημα θεωρείται χαμένο.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ: -2 (2,20): Κερδίζουμε με νίκη της Σίτυ με 3 ή περισσότερα γκολ διαφορά. Αν οι "σίτιζενς" κερδίσουν με δύο γκολ διαφορά τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα, ενώ αν η Σίτυ κερδίζει με 1 γκολ διαφορά, έρθει ισοπαλία ή ηττηθεί τότε το στόιχημα θεωρείται χαμένο.


141. ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: 2 (2,30)
142. ΑΪΤΧΟΦΕΝ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ: 1 (2,10)
Απόδοση στήλης: 4,83

Υ.Γ.: Οι αποδόσεις για τις επιλογές μου στο Ασιατικό Χάντικαπ είναι για την εταιρία Bet365.

Αν θέλετε τη γνώμη μου, να προτιμήσετε τις προτάσεις του Ασιατικού, σε μονά αποδεκτά. Καλά κέρδη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιλέξτε το ΟΝΟΜΑ/ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ URL από τη λίστα, και δώστε ότι ψευδώνυμο θέλετε για να αναρτήσετε το σχόλιό σας!!! Αν θέλετε δηλώστε και την προσωπική σας ιστοσελίδα!!!