Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

ΑΣΙΑΤΙΚΟ ΧΑΝΤΙΚΑΠ: ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ, ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΚΕΡΔΗ!!!


Το ασιατικό χάντικαπ είναι ένα από τα δημοφιλέστερα είδη στοιχηματισμού που έχει μεγάλη απήχηση λόγω των ευνοϊκών όρων που έχει ο παίκτης. Ουσιαστικά στο ασιατικό χάντικαπ, απουσιάζει το σημείο της ισοπαλίας.

Σε όλα τα ασιατικά στοιχήματα δεν υπάρχει το σημείο της ισοπαλίας κάτι που σημαίνει ότι αυτομάτως οι πιθανότητες για τον παίκτη αυξάνονται στο 50% από 33,3% που έχει θεωρητικά κάθε σημείο. Θα βρείτε το ασιατικό χάντικαπ σε πολλές μορφές αλλά βασίζεται σε δυο κατηγορίες. Στα σημεία (1-Χ-2) και στα Under/Over. Σ' αυτό το πρώτο μέρος του Ασιατικού Στοιχήματος, θα μιλήσουμε αναλυτικά για συνδυασμούς ασιατικού στοιχήματος σε σημεία. 

Η Bet365 είναι η εταιρεία με τη μεγαλύτερη ποικιλία ασιατικών επιλογών, ενώ πολλές επιλογές έχει και η 10bet.

  • LEVEL 0 (Ή ASIAN -0, Ή ASIAN 0:0)
Η πιο απλή μορφή ασιατικού στοιχήματος. Ο μπουκ δίνει τιμές στον άσσο και στο διπλό αποκλείοντας το σημείο της ισοπαλίας. Αν ποντάρεις σε μια ομάδα με level 0 τότε κερδίζεις την προσφερόμενη απόδοση ΜΟΝΟ αν κερδίσει η ομάδα που επέλεξες, χάνεις μόνο αν ηττηθεί η ομάδα που πόνταρες. Σε περίπτωση ισοπαλίας ο παίκτης παίρνει πίσω το ποντάρισμα του εξ ολοκλήρου!!!

Παράδειγμα: Ας υποθέσουμε ότι σ'ένα παιχνίδι οι κανονικές αποδόσεις είναι 2,50-3,20-2,50 σε 1-Χ-2 τότε σε ασιατικό χάντικαπ θα είναι π.χ. 1,90 στον άσσο και 1,90 στο διπλό. Αν παίξουμε 1 σε ασιατικό level 0, τότε θα πληρωθούμε το 1,90 ΜΟΝΟ αν έρθει 1, αν έρθει 2, το στοίχημα θεωρείται χαμένο ενώ αν το παιχνίδι λήξει ισόπαλο θα μας επιστραφεί το ποντάρισμα κατά 100%!!!

  • ΧΑΝΤΙΚΑΠ +0,5 KAI -0,5
Το ασιατικό +0,5 σημαίνει ότι προσθέτουμε "μισό γκολ" στο τελικό αποτέλεσμα υπέρ της ομάδας που έχουμε επιλέξει. Αυτό το "μισό γκολ" (για αυτό είναι +0,5) είναι θεωρητικό καθώς όλα τα σκορ αγώνων λήγουν σε ακέραιο αριθμό αλλά μπαίνει για να αποκλείσει το σημείο της ισοπαλίας! Ο παίκτης που ποντάρει +0,5 υπέρ μια ομάδας κερδίζει την προσφερόμενη απόδοση σε περιπτώσεις νίκης ή ισοπαλίας.
Παράδειγμα: Ας υποθέσουμε σ'ένα παιχνίδι παίζουμε 1 σε ασιατικό +0,5 τότε το στοίχημα θεωρείται κερδισμένο σε περίπτωση 1 ή Χ. Αν έρθει 2 το στοίχημα θεωρείται χαμένο.

Στην περίπτωση που επιλέξουμε ασιατικό -0,5 τότε κερδίζουμε ΜΟΝΟ σε περίπτωση νίκης ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας το στοίχημα θεωρείται χαμένο.

  • ΧΑΝΤΙΚΑΠ +1 ΚΑΙ -1
Όταν ποντάρεις σε μια ομάδα σε ασιατικό χάντικαπ +1 τότε κερδίζεις την προσφερόμενη απόδοση αν αυτή η ομάδα νικήσει ή φέρει ισοπαλία. Σε περίπτωση που η ομάδα στην οποία ποντάραμε ηττηθεί με 1 γκολ ακριβώς (π.χ 1-0, 2-1, 5-4) τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα ακέραιο. Το στοίχημα θεωρείται χαμένο αν η ομάδα που επιλέξαμε ηττηθεί με 2 ή περισσότερα γκολ (π.χ 2-0, 3-1, 4-0). 

Όταν ποντάρεις σε μια ομάδα σε ασιατικό -1 γκολ τότε κερδίζεις μόνο αν η ομάδα αυτή κερδίσει με 2 ή περισσότερα γκολ διαφορά (π.χ 2-0, 3-1, 5-2). Σε περίπτωση που αυτή ομάδα κερδίσει με 1 γκολ ακριβώς (π.χ 1-0, 2-1, 3-2) τότε έρχεται ισοπαλία στοιχηματικά και επιστρέφεται το ποντάρισμα πίσω στον παίκτη. Σε περίπτωση που η ομάδα δεν κερδίσει η το παιχνίδι λήξει ισόπαλο, το στοίχημα χάνεται.

  • ΧΑΝΤΙΚΑΠ +1,5 ΚΑΙ -1,5
Αυτό το είδος ασιατικού στοιχήματος χρησιμοποιείται ως επί των πλείστων σε περιπτώσεις αγώνων όπου το φαβορί είναι ξεκάθαρο. Ουσιαστικά στο +1,5 προσθέτουμε "ενάμιση γκολ" στο τελικό αποτέλεσμα υπέρ του αουτσάιντερ ενώ στην περίπτωση του -1,5 αφαιρούμε "ενάμιση γκολ" από το φαβορί στο τελικό σκορ. 
Παράδειγμα: Στο παιχνίδι Α(Ομάδα Ι-Ομάδα ΙΙ) αν επιλέξουμε 1 σε ασιατικό στοίχημα +1,5 τότε κερδίζουμε την προσφερόμενη απόδοση σε περίπτωση άσσου, ισοπαλίας καθώς και σε περίπτωση όπου η Ομάδα ΙΙ θα ηττηθεί με 1 ακριβώς γκολ διαφορά καθώς το "ενάμιση γκολ" που θα προσθέσουμε της δίνει θεωρητικά προβάδισμα μισού γκολ. Χαμένο θεωρείται το στοίχημα αν κερδίσει η Ομάδα Ι με 2 ή περισσότερα γκολ.

Το ασιατικό -1,5 επιλέγεται υπέρ ενός φαβορί όπου προβλέπουμε άνετη επικράτηση και ουσιαστικά δίνουμε αβάντσο 1,5 γκολ. Σε περίπτωση νίκης με 1 γκολ ακριβώς το στοίχημα χαμένο, παρομοίως και αν το παιχνίδι λήξει ισόπαλο.
Παράδειγμα: Στο παιχνίδι Β(Ομάδα Ι-Ομάδα ΙΙ) αν επιλέξουμε την Ομάδα Ι ασιατικό -1,5 τότε κερδίζουμε σε περίπτωση νίκης της Ομάδα Ι με 2 ή περισσότερα γκολ (π.χ 2-0, 3-0, 4-2). Αν κερδίσει με 1 γκολ ακριβώς (π.χ 1-0, 3-2, 5-4) το στοίχημα χάνεται.

  • ΧΑΝΤΙΚΑΠ +2 ΚΑΙ -2
Παρόμοια περίπτωση με τα ασιατικά χάντικαπ +1 και -1 με μόνη διαφορά το όριο των γκολ. Επιλέγεται πάλι αυτή η περίπτωση σε αγώνες με ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ. Αν επιλέξουμε ένα αουτσάιντερ σε ασιατικό +2 τότε κερδίζουμε την προσφερόμενη απόδοση σε περίπτωση νίκης, ισοπαλίας ή ακόμα και ήττας με 1 γκολ (π.χ 2-1, 3-2, 1-0). Αν το αουτσάιντερ ηττηθεί ακριβώς με 2 γκολ διαφορά το στοίχημα θεωρείται ισοπαλία στοιχηματικά και επιστρέφεται το ποντάρισμα πίσω ακέραιο (π.χ 2-0, 4-2, 3-1). Το στοίχημα χάνεται αν το φαβορί κερδίσει με 3 ή περισσότερα γκολ διαφορά. 

Το ασιατικό -2 επιλέγεται σε φαβορί ομάδες όπου πιστεύουμε ότι το φαβορί θα κερδίσει εύκολα με 3 ή περισσότερα γκολ διαφορά. Τότε μόνο κερδίζουμε την προσφερόμενη απόδοση. Αν το φαβορί κερδίσει με 2 γκολ ακριβώς τότε υπάρχει ισοπαλία στοιχηματικά και παίρνουμε το ποντάρισμα πίσω. Αν το φαβορί κερδίσει με 1 γκολ διαφορά, φέρει ισοπαλία ή ηττηθεί το στοίχημα θεωρείται χαμένο. 

  • ΧΑΝΤΙΚΑΠ +0,25 ΚΑΙ -0,25
Στην περίπτωση που επιλέξουμε ασιατικό +0,25 υπέρ μιας ομάδας κερδίζουμε την προσφερόμενη απόδοση αν αυτή η ομάδα κερδίσει. Αν φέρει ισοπαλία κερδίζουμε τη μισή απόδοση ενώ αν ηττηθεί το στοίχημα θεωρείται χαμένο. 
Παράδειγμα: Στο παιχνίδι Α(Ομάδα Ι-Ομάδα ΙΙ) η απόδοση στο ασιατικό +0,25 για την Ομάδα Ι προσφέρεται στο 1,70 και ποντάρουμε 100€. Αν η Ομάδα Ι κερδίσει πληρωνόμαστε 170€, αν έρθει ισοπαλία πληρωνόμαστε 135€ (τη μισή απόδοση δηλαδή) και αν ηττηθεί το στοίχημα θεωρείται χαμένο. 

Στην περίπτωση του ασιατικού -0,25 θέλουμε ΜΟΝΟ νίκη της επιλεγμένης ομάδας για να κερδίσουμε την προσφερόμενη απόδοση. Σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ΜΙΣΟ ποντάρισμα πίσω ενώ αν η ομάδα ηττηθεί, το στοίχημα θεωρείται χαμένο.
Παράδειγμα: Στο παιχνίδι  Β(Ομάδα Ι-Ομάδα ΙΙ)  ο άσσος της Ομάδας Ι σε ασιατικό -0,25 θα πληρώνει περίπου 2,10 αν ο κανονικός άσσος (σε αποδόσεις 1-Χ-2-) πληρώνει 2,50 και ποντάρουμε 100€. Αν η Ομάδα Ι κερδίσει θα πληρωθούμε 210€ ενώ η Ομάδα Ι φέρει ισοπαλία θα πληρωθούμε 50€ (επιστροφή μισού πονταρίσματος) ενώ αν ηττηθεί, το στοίχημα θεωρείται χαμένο.

  • ΧΑΝΤΙΚΑΠ +0,75 ΚΑΙ -0,75
Στην περίπτωση που επιλέξουμε ένα αουτσάιντερ σε ασιατικό +0,75 κερδίζουμε την προσφερόμενη απόδοση μόνο αν το αουτσάιντερ φέρει ισοπαλία ή πάρει τη νίκη. Αν το αουτσάιντερ ηττηθεί με ένα γκολ ακριβώς μας επιστρέφεται το ΜΙΣΟ ποντάρισμα πίσω. Αν το αουτσάιντερ ηττηθεί με 2 ή περισσότερα γκολ το στοίχημα θωρείται χαμένο. 

Στην περίπτωση που επιλέξουμε ένα φαβορί σε ασιατικό -0,75 κερδίζουμε την προσφερόμενη απόδοση αν το φαβορί κερδίσει με 2 ή περισσότερα γκολ ενώ σε περίπτωση που το φαβορί κερδίσει με ένα γκολ ακριβώς τότε ο παίκτης κερδίζει τη μισή απόδοση! Αν το φαβορί ηττηθεί ή φέρει ισοπαλία, το στοίχημα χάνεται. 
Παράδειγμα: Στο παιχνίδι  Α(Ομάδα Ι-Ομάδα ΙΙ)  επιλέγουμε νίκη Ομάδας Ι σε ασιατικό -0,75 σε απόδοση 1,70 όπου ποντάρουμε 100€. Αν η Ομάδα Ι κερδίσει με δυο ή περισσότερα γκολ (π.χ 3-1, 2-0, 4-0) τότε θα πληρωθούμε 170€, αν κερδίσει με ένα γκολ διαφορά (π.χ 1-0, 2-1, 3-2) τότε θα πληρωθούμε 135€. Σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας της Ομάδας Ι χάνουμε τα 100€ του πονταρίσματος.

Αυτά για το πρώτο μέρος του Ασιατικού στοιχήματος. Έχει καλά κέρδη και περισσότερες πιθανότητες!!! Προτιμήστε το και δεν θα χάσετε!!! Καλή επιτυχία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιλέξτε το ΟΝΟΜΑ/ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ URL από τη λίστα, και δώστε ότι ψευδώνυμο θέλετε για να αναρτήσετε το σχόλιό σας!!! Αν θέλετε δηλώστε και την προσωπική σας ιστοσελίδα!!!