Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

CHAMPIONS... ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!!!


Καλησπέρα φίλοι μου. Πολύ άσχημα(και πάλι) μου πήγε στοιχηματικά το Σαββατοκύριακο. Πέρασε μόνο οι πρόταση μου ότι ο Ολυμπιακός θα σκοράρει από το 11'-20'(σκόραρε στο 19') και πλήρωσε με 5,00 απόδοση όποιον το επέλεξε.

Για σήμερα θα ασχοληθώ μόνο με τους δύο αγώνες του Champions League και συγκεκριμένα με το ΗΜΙΧΡΟΝΟ/ΤΕΛΙΚΟ και στα δύο παιχνίδια.

Η Ίντερ είναι πολύ καλύτερη ομάδα από την Μαρσέιγ, έστω κι αν παραπαίει στο Καμπιονάτο. Οι Γάλλοι επικράτησαν με 1-0 στο "Βελοντρόμ" στο πρώτο παιχνίδι κι έτσι η Ίντερ πρέπει να κερδίσει με 2 γκολ διαφορά για να προκριθεί, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπεί από το πρώτο λεπτό πολύ επιθετικά και αν πετύχει ένα γρήγορο γκολ λογικά θα επικρατήσει και εύκολα.

Και η Μπάγερν είναι σαφώς ανώτερη ομάδα από τη Βασιλεία και πιθανολογώ πως θά 'χει και πιο εύκολο έργο απ' την Ίντερ. Όποιος παίζει ιντερνετικό στοίχημα μπορεί να επιλέξει και το OVER 3,5 GOAL.

104. ΙΝΤΕΡ-ΜΑΡΣΕΪΓ: 1 Ημίχ./1 Τελ. 3,25
105. ΜΠΑΓΕΡΝ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ: 1 Ημίχ./1 Τελ. 1,50

ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΗΛΗΣ: 4,88


Αυτά για σήμερα... Επανέρχομαι αύριο με νέες προβλέψεις!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιλέξτε το ΟΝΟΜΑ/ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ URL από τη λίστα, και δώστε ότι ψευδώνυμο θέλετε για να αναρτήσετε το σχόλιό σας!!! Αν θέλετε δηλώστε και την προσωπική σας ιστοσελίδα!!!