Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ! ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ!!!


Καλησπέρα παιχταράδες μου! Καιρό έχουμε να τα πούμε μέσω του blog…Κάτι οι φοβερές μέρες που κάνει και δε με κρατάνε με τίποτα μέσα, κάτι η έναρξη της εκπομπής μας στα fm που απαιτεί αρκετό χρόνο προετοιμασίας κάθε εβδομάδα, κάτι οι λοιπές υποχρεώσεις με κράτησαν μέρες μακριά από τις προτάσεις. Τουλάχιστον, όσον αφορά με το blog, καθώς στις δύο εκπομπές που κάναμε εγώ και ο Κώστας τις δύο προηγούμενες Παρασκευές, σας είχαμε προτείνει πολύ καλά ματσάκια με τη μικρότερη απόδοση να είναι στο 1,85 και ποσοστό επιτυχίας 83% (πέντε στα έξι)! Μέσα σε αυτό το διάστημα, δε σημειώθηκε κάποια επιτυχία στον ΟΠΑΠ, όπου κάποια δελτία έσπασαν (ως συνήθως) στο γκολ ή στο ματς! Βέβαια, το ακριβές σκορ του ΑΠΟΕΛ με τη Ρεάλ (0-3), το under του Ολυμπιακού στο τέταρτο παιχνίδι με τη Σιένα ή ο άσσος της Τουρ την περασμένη Παρασκευή μας έδωσαν κάποιες πολύ καλές αποδόσεις. Σχετικά με το ιντερνετικό κουπόνι, είχαμε καλά έσοδα. Άσσος η Φούλαμ το Σάββατο, σε ένα ματς που το πρότεινα σε πολλά άτομα διά στόματος και πέρασε, over η Σίτι και over τη Ρεάλ. Την Κυριακή η φόρμα ήταν δαιμονιώδης. Τέσσερις στους πέντε σκόρερς με επιβεβαίωσαν. Ο Παπίς Σισέ σκόραρε για τη Νιουκάστλ, ο Χούντελαρ για τη Σάλκε, ο Μιραλάς για τον Ολυμπιακό και ο Αντεμπαγιόρ για την Τότεναμ! Μόνο ο Ντι Νατάλε έμεινε άσφαιρος! Στα σημεία, πέρασαν οι άσσοι του Παναθηναϊκού, του Πανιωνίου, της Ξάνθης, της Ίντερ, της Γιουβέντους και της Σοσιεδάδ, τα διπλά του Ολυμπιακού (με επιχείρημα που δεν μπορώ να το εκφράσω δημόσια) και της Βέροιας και τα over του Άγιαξ και της Γιουνγκ Μπόις. Μοναδικές άστοχες προβλέψεις για χθες, αυτές της ήττας του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ. Ο ένας δικέφαλος δε μπήκε ποτέ στο γήπεδο και ο άλλος ισοφαρίστηκε στο 95΄ στο νησί των Φαιάκων. Έστω κι έτσι η συγκομιδή ήταν θετικότατη και για πρωταπριλιά, είπαμε τις αλήθειες μας και όσοι μας πίστεψαν…καλό του κεφαλιού τους!

Για σήμερα, Δευτέρα, ξεχώρισα μία τετράδα αγώνων αλλά και ένα ειδικό στοίχημα. Ελπίζω η σχετική ευφορία να μην είχε να κάνει με τη μη δημοσιοποίηση των προβλέψεων μου (αν και τονίζω πως πρότεινα πολλούς αγώνες πριβέ αλλά και δημοσίως μέσω της εκπομπής) και πως σήμερα θα συνεχίσουμε το καλό σερί μοιραζόμενοι τα κέρδη!

459. Άαρχους – Σοντερίσκε: Over (1,90). H νίκη της προηγούμενης εβδομάδας ήταν η πρώτη από την επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τη χειμερινή διακοπή και την έβαλε για τα καλά στο κυνήγι της εξόδου στην Ευρώπη. Η Άαρχους γνωρίζει ότι σε αυτήν την προσπάθεια θα βρει πολλές ομάδες αντιμέτωπες καθώς από την τρίτη ως την όγδοη θέση η διαφορά είναι επτά βαθμοί. Οι γηπεδούχοι αποδίδουν όμορφο ποδόσφαιρο από την επανέναρξη και μετά, το οποίο συνδυάστηκε και με τη νίκη επί της Μίντιλαντ εκτός έδρας (0-2). Η σημερινή της αντίπαλος προέρχεται από μία μεγάλη νίκη μέσα στην Άαλμποργκ που την έστειλε έξι βαθμούς μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Επιθετικά αμφότερες δείχνουν ικανές να μας δώσουν ένα μεγάλο σκορ σήμερα, αν και η Σοντερίσκε θα στερηθεί των υπηρεσιών του Αντίπας (όχι του λαϊκού τροβαδούρου ασφαλώς :p).

464. ΦΚ Αϊντχόφεν – Ντόρντρνεχτ: Χ2 διπλή ευκαιρία (1,89). Το ματς αυτό δεν προσφέρεται για μεγάλο αγωνιστικό ενδιαφέρον από πλευράς γηπεδούχων. Η Ντόρντεχτ, με ισοπαλία θα πλησιάσει την έβδομη Βίλεμ ενώ με νίκη θα την «πιάσει» στην ισοβαθμία. Η Αϊντχόφεν είναι σίγουρα στα play - off και μάλιστα ξεκινώντας ευνοϊκά, μιας που έχει αποσπαστεί τέσσερις πόντους από την πλησιέστερη διώκτριά της (Χέλμοντ). Σε αυτήν την κατηγορία τα γκολ, όπως προανέφερα, μπαίνουν με τη σέσουλα και σε παιχνίδια που έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Πόσο μάλλον σε αυτό που αναμένουμε τους αντιπάλους απελευθερωμένους από άγχος αποτελέσματος. Συντριπτική η παράδοση υπέρ της Ντόρντεχτ στην έδρα της Αϊντχόφεν. Οι φιλοξενούμενοι σε οχτώ χρόνια έχουν υποστεί μόλις μία ήττα, απέσπασαν μία ισοπαλία και μετρούν πέντε νίκες, τρεις εκ των οποίων ήταν κάτι παραπάνω από θριαμβευτικές (0-8, 1-7, 1-3).

468. Μπλάκμπερν – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 2-3 γκολ (2,00). Η ευκαιρία που πρέπει να εκμεταλλευτεί στο έπακρον είναι αυτή που έχει απόψε η Γιουνάιτεντ στο αφιλόξενο «Ίγουντ Παρκ». Η έδρα της Μπλάκμπερν δεν είναι η καλύτερη εμπειρία για τους «κόκκινους διαβόλους» καθώς τα τελευταία δέκα χρόνια μετρούν δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Σήμερα όμως το κίνητρο διαφορετικό, καθώς ενδεχόμενη νίκη την απομακρύνει πέντε βαθμούς από τη μισητή Σίτι. Η Μπλάκμπερν από την άλλη, έχασε στη Μπόλτον με 2-1 και παραμένει στη 17η θέση μαζί με την ΚΠΡ. Αγωνιστικά παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα, αλλά σε σχέση με τις εμφανίσεις του πρώτου γύρου είναι αναμφίβολα βελτιωμένη. Η Γιουνάιτεντ μετράει έξι σερί νίκες στο πρωτάθλημα και απόψε θα ψάξει την έβδομη χωρίς να έχει κάποιο νεότερο αγωνιστικό πρόβλημα. Το ρίσκο του 1,30 δεν αξίζει σε καμία περίπτωση, ενώ και το over, που πιθανώς να εντόπισαν πολλοί, δίνεται σε μικρή απόδοση. Σε μία έδρα που παραδοσιακά η Γιουνάιτεντ δυσκολεύεται επιλέγω τα 2-3 γκολ με το σκεπτικό πως και οι δύο ομάδες θα μπούνε δυνατά για τη νίκη και το σκορ θα διακυμανθεί σε μικρά επίπεδα.

469. Σεβίλλη – Μαγιόρκα: 1 (1,60). Μικρή πτώση από 1,65 σε 1,60 είχαμε σε αυτό το παιχνίδι από τον ΟΠΑΠ. «Νίκη και μόνο νίκη» είναι το σύνθημα στις τάξεις των γηπεδούχων για τον αποψινό αγώνα, καθώς θα μπουν σε τροχιά Ευρώπης σε μία χρονιά που έμοιαζε να χανόταν. Μεγάλη φόρμα διανύει η ομάδα του Μίτσελ μετά τις δύο κολλητές τριάρες στις έδρες της Γρανάδας και της Σανταντέρ. Η τριπλέτα Νεγρέδο – Ρέγιες – Χεσούς Νάβας πετάει φωτιές και αν πιάσουν την απόδοση που μπορούν, οι Σεβιγιάνοι θα σημειώσουν μία εύκολη νίκη. Η Μαγιόρκα εκτός χάνεται, δείχνει ότι δεν μπορεί να κυνηγήσει την Ευρώπη φέτος αλλά ούτε θα κινδυνέψει αφού είναι έξι βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού και στην έδρα της έχει αγώνες που μπορεί να κατακτήσει βαθμούς, δίνοντάς της υψηλότερο πλασάρισμα στην τελική κατάταξη. Αγωνιστικά, δεν έχουν απώλειες αμφότερες ενώ η παράδοση μοιάζει μοιρασμένη την τελευταία δεκαετία στην έδρα των Ροχιμπλάνκος (τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες, τρεις ήττες).

Έχουμε και λέμε:

459. Άαρχους – Σοντερίσκε: Over (1,90)
464. ΦΚ Αϊντχόφεν – Ντόρντρνεχτ: Χ2 διπλή ευκαιρία (1,89)
468. Μπλάκμπερν – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 2-3 γκολ (2,00)
469. Σεβίλλη – Μαγιόρκα: 1 (1,60)

Απόδοση: 11,49

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ:

Στην κατηγορία αυτή τα πήγα πολύ καλά όλη την εβδομάδα και με χαρά θα σας προτείνω δύο σκόρερς για σήμερα. Δυστυχώς, ο ΟΠΑΠ προσφέρει μόνο την ενότητα «πρώτος παίχτης που θα σκοράρει». Πιστεύω πολύ στον Γουέλμπεκ σήμερα, εφόσον τον ξεκινήσει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Το ρεπορτάζ μέχρι τώρα δίνει τον Άγγλο φορ βασικό, αλλά σε περίπτωση που ξεκινήσει ο Τσικαρίτο θα είναι και αυτός μία πολύ επιλογή για σκόρερ. Προσωπικά, θα περιμένω λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα για να δω την 11αδα των «μπέμπηδων» και θα ποντάρω ιντερνετικά είτε στον έναν είτε στον άλλον να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή μέσα στον αγώνα και όχι ως πρώτος παίχτης που θα σκοράρει. Στην εταιρία William Hill, o Γουέλμπεκ προσφέρεται στο 2,20 να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα και ο Τσικαρίτο στο 1,91. Να σημειώσω πως αν ο ποδοσφαιριστής δεν ξεκινήσει βασικός και σκοράρει, δεν επιτυγχάνεται κέρδος καθώς απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο ποδοσφαιριστής να βρίσκεται στην αρχική 11άδα. Για τους παίχτες του ΟΠΑΠ, ο Γουέλμπεκ «πληρώνει» 7,00 αν σκοράρει πρώτος στον αγώνα, ενώ ο Τσικαρίτο Ερνάντες 5,00.

Μία άλλη επιλογή για σκόρερ οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα είναι αυτή του Νεγρέδο της Σεβίλλης στο ματς με τη Μαγιόρκα. Πολύ καλή η φόρμα του επιθετικού και η συγκεκριμένη επιλογή είναι αρκετά πιθανή. Δυστυχώς και εδώ, ο ΟΠΑΠ δεν προσφέρει τη συγκεκριμένη δυνατότητα και έτσι πάλι στη William Hill, o Νεγρέδο δίνεται στο 2,00.

Συνοπτικά:

Γουέλμπεκ ή Τσικαρίτο Ερνάντες να σκοράρει στον αγώνα Μπλάκμπερν – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Γουέλμπεκ 2,20/ Τσικαρίτο Ερνάντες 1,91 (William Hill)

Νεγρέδο να σκοράρει στον αγώνα Σεβίλλη – Μαγιόρκα: 2,00 (William Hill)







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιλέξτε το ΟΝΟΜΑ/ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ URL από τη λίστα, και δώστε ότι ψευδώνυμο θέλετε για να αναρτήσετε το σχόλιό σας!!! Αν θέλετε δηλώστε και την προσωπική σας ιστοσελίδα!!!