Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΤΡΕΙΣ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ, ΣΚΕΤΟ ...ΛΟΥΚΟΥΜΙ!!!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα φίλοι μου!!! Σχετικά καλά πήγε το Σαββατοκύριακο, με 5 στις 8 επιτυχημένες προτάσεις(63% ποσοστό επιτυχίας), ενώ τα δύο από τα τρία παιχνίδια(η Γκέιτσχεντ και η Καρταχένα) ήταν έκπληξη που «έσπασαν» με βάση την εικόνα του εκάστοτε αγώνα. Τέλοσπάντων… Η πεντάδα των αγώνων που πέρασαν πάντως(για όσους έτυχε να επιλέξουν μόνο αυτούς τους πέντε αγώνες ή για όσους έπαιξαν κάποιο σύστημα) έδωσε απόδοση 25,46!!! Καθόλου άσχημα για ένα τριήμερο…

Για σήμερα έχω ξεχωρίσει μόνο τρεις αγώνες και συγκεκριμένα τρεις ισοπαλίες. Πάμε όμως να δούμε λίγα λόγια για το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά:

  • 100. Μετς - Λε Μαν: Χ
Ο θάνατός σου η ζωή μου μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί αυτό το παιχνίδι, καθώς τις δύο ομάδες χωρίζουν μόνο τρεις βαθμοί, με τη Λε Μαν να βρίσκεται κάτω απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού. Απ’ τη μία η Μετς θέλει τη νίκη για να απομακρυνθεί 6 βαθμούς απ’ την αντίπαλό της αλλά και από τις θέσεις που οδηγούν στην τρίτη κατηγορία, ενώ από την άλλη η Λε Μαν θέλει τους βαθμούς για να κάνει ένα σημαντικό βήμα παραμονής. Πιθανή ισοπαλία πιστεύω θα ικανοποιούσε αμφότερες τις δύο ομάδες, καθώς παραμένει η διαφορά των τριών βαθμών και θεωρητικά αφήνει και τους δύο ικανοποιημένους.


  • 113. Άκρινγκτον - Όξφορντ: Χ
Δεκατέσσερις ισοπαλίες η καθεμία, περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα έχουν φέτος Άκρινγκτον και Όξφορντ ενώ και η παράδοση μεταξύ τους λέει 3 ισοπαλίες στα τελευταία 3 παιχνίδια!!! Μια ακόμη ισοπαλία πιστέυω δεν θα έβλαπτε κανέναν, καθώς η Όξφορντ είναι κοντά στις θέσεις που οδηγούν στα Play Off ανόδου αλλά δεν πείθει, ειδικά απέναντι στην Τσέλτεναμ από την οποία διεκδικεί να κλέψει την ενώ η Άκρινγκτον είναι τελείως αδιάφόρη και πλέον παίζει απαλλαγμένη από άγχος.


  • 121. Τάμγουορθ - Γκρίμσμπι: Χ
Το Σάββατο, στο ένα από τα δύο παιχνίδια που έχασα, η Τάμγουορθ έπαιζε με την Γκέιτσχεντ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν νωρίς και όλα έδειχναν ότι θα καθάριζαν το ματς εύκολα και θα με πλήρωναν, όμως η Τάμγουορθ ισοφάρισε με πέναλτι στο 44’ και τελικά κατάφερε να κρατήσει την ισοπαλία μέχρι το τέλος. Σήμερα, τρεις μέρες μετά υποδέχεται τη Γκρίμσμπι, μια ομάδα παρόμοιας δυναμικής με τη Γκέιτσχεντ. Πιστέυω πως και σήμερα η Τάμγουορθ, παρότι αδιάφορη, θα καταφέρει να πάρει την ισοπαλία, ενώ και η Γκρίμσμπι θα είναι ευχαριστημένη με το Χ και μάλιστα σε μια έδρα σχετικά δύσκολη.


100
ΜΕΤΣ – ΛΕ ΜΑΝ
Χ

OΠΑΠ
2,90


WILLIAM HILL
3,10
0-1

BET365
3,10




113
ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ – ΟΞΦΟΡΝΤ
X

OΠΑΠ
3,20


WILLIAM HILL
3,20
0-2

BET365
3,25




121
ΤΑΜΓΟΥΟΡΘ – ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ
X

OΠΑΠ
3,30


WILLIAM HILL
3,50
1-1

BET365
3,60



Τρεις ισοπαλίες λοιπόν για σήμερα, πολύ καλές για κάποιο σύστημα(ειδικά σε ‘οσους προτιμούν το διαδικτυακό στοίχημα)!!! Καλή σας μέρα!!!

Υ.Γ.: Έριξα μια ματια στο κουπόνι και για Τετάρτη-Πέμπτη αλλά δεν ικανοποιήθηκα πλήρως από τα παιχνίδια. Το μόνο που ίσως με «συγκινεί» λίγο, είναι η αυριανή ισοπαλία μεταξύ της Ινβερνές και της Σεντ Τζόνστον για την Πρέμιερσιπ της Σκωτίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιλέξτε το ΟΝΟΜΑ/ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ URL από τη λίστα, και δώστε ότι ψευδώνυμο θέλετε για να αναρτήσετε το σχόλιό σας!!! Αν θέλετε δηλώστε και την προσωπική σας ιστοσελίδα!!!