Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΜΕ ΜΕ 3 ΣΤΑ 4 ΧΘΕΣ!!! ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!

Καλή σας μέρα!!! Ρεφάραμε χθες, αφού πέρασαν οι 3 από τις 4 επιλογές μου(75% ποσοστό επιτυχίας) και με πλήρωσαν δύο φορές το ποντάρισμά μου σε σύστημα 3-4 στη William Hill(απόδοση 5,67 στον ΟΠΑΠ, 7,24 στη William Hill και 7,86 στη Bet365). Για σήμερα θα κινηθώ σε παρόμοια μονοπάτια με όμως λίγο πιο δύσκολες προβλέψεις. Πάμε όμως να πάρουμε τα παιχνίδια αναλυτικά: 

168. ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΣΑΜΣΟΥΝΣΠΟΡ: Παρότι την Κυριακή η Φενέρ προηγήθηκε με 2-0 της Γαλατά, τελικά ισοφαρίστηκε σε 2-2 κι έχασε ευκαιρία για μια μεγάλη νίκη επί της μισητής αντιπάλου. Σήμερα ο αγώνας με τη Σαμψούντα είναι για το κύπελλο, κι αν κρίνουμε από το παρελθόν, τα φαβορί πέφτουν συχνά θύματα εκπλήξεων. Δεν ξέρω αν θα συμβεί και σήμερα αυτό, πάντως πιστεύω ότι σίγουρα η Φενέρ θα δυσκολευτεί καθώς οι φιλοξενούμενοι καίγονται για το πρωτάθλημα(παλεύουν για τη σωτηρία) και στο κύπελλο θα παίξουν ελέυθερα. Πιστεύω λοιπόν πως θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. 

182. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ - ΤΣΕΛΣΙ: Η Σίτυ τον τελευταίο καιρό δυσκολεύεται αρκετά. Έμεινε έξω από τη συνέχεια του Europa League ενώ μετά την ήττα από τη Σούνσι έμεινε δέυτερη και στην Premier League, πίσω από την «άσπονδη» συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ. Η Τσέλσι απ’ την άλλη είναι αφενός φορμαρισμένη, αφετέρου παίζει τα τελευταία της χαρτιά για την τέταρτη θέση που οδηγεί στο Champions League. Επιθέσεις φωτιά και άμυνες για κλάμματα και για τις δύο ομάδες, κάτι που με οδηγεί στο Over 2,5 γκολ. 

185. ΚΑΡΝΤΙΦ - ΚΟΒΕΝΤΡΙ: Μετά τον χαμένο τελικό του League Cup με τη Λίβερπουλ, οι Ουαλοί «κατέρρευσαν» και στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα και φέτος να κινδυνεύουν να χάσουν την άνοδο στο τέλος. Από την άλλη, η Κόβεντρι μετά από 6 συνεχόμενες ήττες εκτός, κατάφερε το Σάββατο και πήρε ισοπαλία στην έδρα της Γουότφορντ. Σήμερα πάντως δύσκολα θα το επαναλάβει, καθώς η «καλή» Κάρντιφ πιστέυω θα επικρατήσει. 

189. ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΑΙΝ - ΛΥΩΝ: Στον πρόσφατο αγώνα του πρωταθλήματος στο «Ζερλάν», η Λυών προηγήθηκε με 3-1 και 4-2, αλλά κατάφερε στο τέλος να ισοφαριστεί σε 4-4. Καμιά από τις δύο ομάδες δεν πείθει τελευταία, αλλά επειδή η Παρί δίνει μεγάλη έμφαση στο πρωτάθλημα κυρίως(αν το πάρει θα ‘ναι το πρώτο από τη σεζόν 1993-94) και η Λυών έχει μέινει πολύ πίσω ενώ αποκλείστηκε και στο Champions League από τον ΑΠΟΕΛ, μόνο το κύπελλο της έμεινε σαν τίτλος στη σεζόν, θα κινηθώ στο Ασιατικό 0 των φιλοξενούμενων(νίκη δηλαδή της Λυών, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας θα μας επιστραφεί το ποντάρισμα. Με ήττα της Λυών το παιχνίδι θεωρείται χαμένο.). 



168
ΦΕΝΕΡ - ΣΑΜΣΟΥΝΣΠΟΡ
GOAL/GOAL

OΠΑΠ
1,90


WILLIAM HILL
1,95


BET365
1,90




182
ΣΙΤΥ - ΤΣΕΛΣΙ
OVER 2,5

OΠΑΠ
1,70


WILLIAM HILL
1,73


BET365
1,80




185
ΚΑΡΝΤΙΦ - ΚΟΒΕΝΤΡΙ
1

OΠΑΠ
1,50


WILLIAM HILL
1,67


BET365
1,61




189
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΑΙΝ - ΛΥΩΝ
ΛΥΩΝ 0

OΠΑΠ
-


WILLIAM HILL
2,50


BET365
2,68




Αυτά για σήμερα με την ελπίδα να συνεχιστεί η χθεσινή καλή μου τύχη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιλέξτε το ΟΝΟΜΑ/ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ URL από τη λίστα, και δώστε ότι ψευδώνυμο θέλετε για να αναρτήσετε το σχόλιό σας!!! Αν θέλετε δηλώστε και την προσωπική σας ιστοσελίδα!!!