Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

ΠΕΝΤΑΔΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ!

Καλησπέρα betόφιλοι!

Αρκετούς αγώνες το κουπόνι σήμερα αλλά όχι τόσο υποσχόμενο όσο το περιμέναμε. Παρόλα αυτά έχω να σας προτείνω κάποιες επιλογές που ευελπιστώ να μας στείλουν στο ταμείο του ΟΠΑΠ.

250. Βόλβσμπουργκ – Λεβερκούζεν: Over (1,65). Συνεχίζει να παραπαίει η αλλοπρόσαλλη Βόλβσμπουργκ. Με μία νίκη (κι αυτή αγχωτική με 3-2 επί της ουραγού Φράιμπουργκ) στα τελευταία 5 παιχνίδια η ομάδα του Μάγκατ δείχνει να μην έχει στόχο στο γήπεδο. Πιο νοικοκυρεμένοι οι φιλοξενούμενοι που θέλουν να ξεχάσουν γρήγορα την εφτάρα από την Μπαρτσελόνα μεσοβδόμαδα. Στα τελευταία πέντε μεταξύ τους παιχνίδια έχουν σημειωθεί ισάριθμα όβερ με τις άμυνες αμφότερων των Λύκων και των Ασπιρίνων να παρουσιάζουν πολλά κενά. Πιθανό και το διπλό της Λεβερκούζεν αν συνυπολογίσει κανείς και τη φόρμα της ομάδας του Ντουτ.

319. Γκρασχόπερς – Βασιλεία: Over (1,70). Τέσσερα όβερ στις τελευταίες πέντε μεταξύ τους αναμετρήσεις οι σημερινοί αντίπαλοι. Η Βασιλεία αποδεικνύεται σε ομάδα – σίφουνας στο Ελβετικό πρωτάθλημα ενώ και στην Ευρώπη κατάφερε να βγάλει έξω τη Γιουνάιτεντ και καλείται να υπερασπίσει το 1-0 της Ελβετίας απέναντι στη Μπάγερν την Τρίτη. Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που με οδηγεί σε μη ποντάρισμα στους φιλοξενούμενους. Οι Γκρασχόπερς δυσκολεύονται πολύ να πάρουν αποτέλεσμα, πράγμα που φανερώνει και η φόρμα τους (μία νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια) καθώς δεν έχουν νικήσει μέσα στο 2012.

321. Μάλαγα – Λεβάντε: Goal/Goal (1,60). Αναμένουνε ένα όμορφο παιχνίδι από δύο αντιπάλους που τους χωρίζει ένας μόλις βαθμός και που θα παλέψουν μέχρι το τέλος για την τέταρτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Championsleague. Η Μάλαγα είναι σε δαιμονιώδη φόρμα με τέσσερις νίκες στα έξι τελευταία παιχνίδια ενώ η ευχάριστη έκπληξη που ακούει στο όνομα Λεβάντε φαίνεται να ξυπνάει στα τελευταία παιχνίδια με δύο ισάριθμες νίκες. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες φαντάζει η ιδανική επιλογή καθώς διαθέτουν επιθετικά ατού αμφότερες.

322. Σοσιεδάδ – Σαραγόσα: 1 (1,65). Δυνατή ομάδα στο Ανοέτα η Σοσιεδάδ που σήμερα θα ψάξει τη νίκη για να καθαρίσει την υπόθεση παραμονή μια και καλή. Η Σαραγόσα του Μανόλο Χιμένεθ κατάφερε και ανέτρεψε την προηγούμενη αγωνιστική το εις βάρος της 0-1 και πήρε τη νίκη κόντρα στη Βιγιαρεάλ. Η αγωνιστική της κατάσταση δεν πείθει ενώ μακριά από «Λα Ρομαρέδα» μετράει μόλις μία νίκη. Ελαφριά κλίση προς τους γηπεδούχους η παράδοση καθώς σε οχτώ  αναμετρήσεις με γηπεδούχους τους Βάσκους μετρούν πέντε νίκες και μία ισοπαλία.

327. Ντεπορτίβο Γκουανταλαχάρα – Ντεπορτίβο Λα Κορούνια: 2 (1,85). Νίκη…έξι πόντων ήταν αυτή επί της Καρταγένα για την Γκουανταλαχάρα καθώς απομακρύνθηκαν έξι πόντους από τη ζώνη του υποβιβασμού και 12 από την ομάδα της πόλης της Μούρθια. Πλέον ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη ασφάλεια και μετρά τη δύναμή της απέναντι σε αντίπαλο επιπέδου Πριμέρα Ντιβιζιόν. Η Λα Κορούνια είναι πλέον έναν βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Θέλτα (κέρδισε τη Νουμάνθια 5-0 χθες βράδυ) και θέλουν να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί που ξεκίνησε εκ νέου με το τρίποντο της περασμένης εβδομάδας κόντρα Αλκορκόν. Στα τελευταία έξι παιχνίδια μετρούνε πέντε νίκες και μία ήττα. Ισχνή η παράδοση καθώς στο πρόσφατο παρελθόν έχουμε μόνο το παιχνίδι του πρώτου γύρου (4-0).

Για να δούμε αν μπορούμε να βγάλουμε κάτι καλό από ένα φτωχό – κατά τη γνώμη μου – στοιχηματικά Σάββατο. Fingers crossed!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιλέξτε το ΟΝΟΜΑ/ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ URL από τη λίστα, και δώστε ότι ψευδώνυμο θέλετε για να αναρτήσετε το σχόλιό σας!!! Αν θέλετε δηλώστε και την προσωπική σας ιστοσελίδα!!!