Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

ΣΤΗ ΣΑΛΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΜΕΙΣ...ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!


Καλημέρα και καλή αθλητική Κυριακή!


Τρία στα πέντε (πάλι) χθες και αν αναλογιστεί κανείς πώς χάθηκε το απόλυτο είναι για να τραβάμε τα μαλλιά μας! Η Βασιλεία κέρδιζε 0-2 από το 40’ και περιμέναμε για παραπάνω από ένα ημίχρονο να σημειωθεί ένα γκολ από κάποια από τις δύο αντιπάλους. Στο «Λα Ρομαρέδα» η Μάλαγα προηγήθηκε και κράτησε εν τέλει το 1-0 ως το τέλος παρά την πίεση που δέχτηκε από τη Λεβάντε για την ισοφάριση. Η ευκαιρία να ισοφαρίσει η Λεβάντε χάθηκε με το σουτ του Αρούνα Κονέ να φεύγει ελάχιστα άουτ ενώ ίδια τύχη είχε και το τελευταίο σουτ της βραδιάς από τον Ελ Ζαρ (γνωστό από τη θητεία του στον ΠΑΟΚ) για να βγει το γκολ/γκολ.

Η πεντάδα μου για σήμερα δε διακρίνεται από μεγάλες αποδόσεις (εκτός από μία) αλλά συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες να περάσει και να μας πληρώσει. Αναλυτικά:

374. Σαμσούνσπορ – Γκαζιάντεπσπορ: 1 (2,20). Κάθε ματς που δίνει η ομάδα του Γκέκα (ο οποίος σκοράρει κατά ρυπάς) είναι τελικός και το -5 από την παραμονή κάνει ακόμα δυσκολότερο το έργο της. Απέναντι στην Γκαζιάντεπσπορ δεν έχει την καλύτερη δυνατή παράδοση, ωστόσο σ’ένα τέτοιο ματς δεν μπορεί να βασιστεί σε παλαιότερους αγώνες για να πάρει το τρίποντο. Η Γκαζιάντεπσπορ προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες, δεν είναι σε θέση να πλησιάσει και να εισέλθει στο γκρουπ των play-off για μία έξοδο στο Europa League της επόμενης περιόδου αλλά ούτε θα κινδυνέψει να υποβιβαστεί. Η «κόκκινη αστραπή» είναι δυνατή εντός και ο τεχνικός Μπακάλ δήλωσε πως όσο η ομάδα έχει τους φίλους της στο πλευρό της η Σαμσουνσπόρ είναι σε θέση να κερδίζει.

380. Χάνσα Ροστόκ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: 2 (1,70). Παραπαίουν οι γηπεδούχοι που την προηγούμενη αγωνιστική ήταν κοντά να «τσιμπήσουν» το Χ από την Μπράουνσβάικ αλλά τελικά δεν τακατάφεραν και έχασαν με 3-2. «Συν Αθηνά και χείρα κίνει» λέει ο σοφός λαός και δυστυχώς η Χάνσα δεν αποδίδει ποδόσφαιρο που θα της επέτρεπε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από το ματς με την Μπράουνσβάικ. Απέχει τέσσερις βαθμούς από τα μπαράζ και όσο δεν έρχονται τα αποτελέσματα, τόσο θα αυξάνει τις πιθανότητες της για υποβιβασμό. Η Άιντραχ με σαφώς πιο ποιοτικό σύνολο δείχνει έτοιμη για επιστροφή στην Μπουντενσλίγκα  και η νοοτροπία του νικητή την οδηγεί σε νίκες ακόμα κι όταν δεν τις αξίζει (1-0 την αξιόμαχη Κότμπους την περασμένη Κυριακή). Η ήττα από την Πάντεμπορν με 4-2 μετρίασε την εικόνα της εξάρας στη συμπολίτισσα FSV και η ομάδα του Άρμιν Φε (ο οποίος υπήρξε προπονητής της Χάνσα την περίοδο 2002-03) θέλει να επιστρέψει στην κορυφή αλλά και στις καλές εμφανίσεις ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Η παράδοση είναι ελαφρά υπέρ της Χάνσα χωρίς ωστόσο να υπάρχει πρόσφατη παράδοση των δύο ομάδων στη συγκεκριμένη κατηγορία.

415. Σανταντέρ – Μπαρτσελόνα: Over (1,45). Δύσκολη η έδρα της Σανταντέρ όμως όσο κερδίζει η Ρεάλ και διατηρεί τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό πόντων η Μπαρτσελόνα είναι υποχρεωμένη να κερδίζει για να μη μετατραπεί η υπόθεση τίτλος σε μαγική εικόνα από πλευράς διαφοράς πόντων και όχι δυναμικότητας. Μεγάλη παράδοση για την Μπάρτσα με 14 νίκες, 4 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα απέναντι στη Σανταντέρ την τελευταία δεκαετία σε οποιαδήποτε επίσημη διοργάνωση την έχει αντιμετωπίσει. Πέντε μόλις Under έχουν σημειωθεί και 14 όβερ στις προαναφερθείσες αναμετρήσεις. Αγνοούν τη νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια οι γηπεδούχοι που όμως βρίσκουν σχετικά εύκολα τον δρόμο προς τα δίχτυα. Δε χρειάζονται συστάσεις για την επιθετική δεινότητα της Μπαρτσελόνα που γιόρτασε την πρόκριση στους «8» του Championsleague με επτά γκολ έναντι της Λεβερκούζεν.

420. Πάκος Φερέιρα – Μπενφίκα: 2 ήμίχρονο/2 τελικό (1,95). Η εμφάνιση στο ντέρμπι την προηγούμενη εβδομάδα σκόρπισε απογοήτευση στις τάξεις της Μπενφίκα που όμως πήρε την πρόκριση μεσοβδόμαδα στο Championsleague και είδε χθες αργά την Πόρτο να ισοφαρίζει στο 90’ την αδύναμη Ακαντέμικα στο Ντραγκάο. Κόντρα στην Πάκος Φερέιρα η ομάδα του Ζορζ Ζεσούς θέλει διακαώς το τρίποντο που θα τη φέρει στον ένα πόντο διαφοράς από την μεγάλη αντίπαλο Πόρτο. Η Πάκος Φερέιρα πήρε την προηγούμενη αγωνιστική σπουδαίο διπλό κόντρα στη Ζιλ Βιθέντε και πλέον μπορεί να κάνει σχέδια για την επόμενη σεζόν, αφού με λίγη προσοχή δε θα διατρέξει κίνδυνο υποβιβασμού. Εντός έδρας δεν έχει καταφέρει να δημιουργήσει απόρθητο οχυρό και ήττες όπως αυτές από την Μπέιρα Μαρ (0-3) ή την Γκιμαράες (1-5) επιβεβαιώνουν πως μία καλοδουλεμένη ομάδα μπορεί να τη φιλοδωρήσει με αρκετά τέρματα στην έδρα της. Η Μπενφίκα δείχνει να είναι σε θέση να το καταφέρει και θα αναζητήσει το γρήγορο γκολ που θα της δώσει πιθανότατα το τρίποντο απόψε και θα της αποβάλλει το άγχος. Συντριπτική η παράδοση υπέρ της Μπενφίκα, η οποία μετράει  17(!!) νίκες και μόλις μία ήττα από τη σημερινή της αντίπαλο τα τελευταία 10 χρόνια.

427. Μονπελιέ – Καεν: 1 (1,40). Μεγάλη ευκαιρία για την Μονπελιέ να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες για τίτλο έχει σήμερα καθώς με νίκη και ενδεχόμενο στραβοπάτημα των Παριζιάνων θα έχει την ευκαιρία να περάσει και πρώτη. Αήττητοι μέσα στο 2012 οι γηπεδούχοι θέλουν το τρίποντο κόντρα σε μία αδιάφορη ΚΑΕΝ που όμως δεν παύει να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη εκτός (τρεις νίκες – τέσσερις ισοπαλίες). Η Μονπελιέ διαθέτει έδρα φρούριο με μόλις μία ήττα και τέτοιες ομάδες εύκολα ή δύσκολα τις κάμπτει.

Συνοπτικά:
374. Σαμσούνσπορ – Γκαζιάντεπσπορ: 1 (2,20).
380. Χάνσα Ροστόκ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: 2 (1,70). 
415. Σανταντέρ – Μπαρτσελόνα: Over (1,45). 
420. Πάκος Φερέιρα – Μπενφίκα: 2 ήμίχρονο/2 τελικό (1,95). 
427. Μονπελιέ – Καεν: 1 (1,40).

Απόδοση: 14,80

Καλή τύχη και υπενθυμίζω: Μόνο ό,τι πιστεύετε ακολουθείτε από τα παραπάνω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιλέξτε το ΟΝΟΜΑ/ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ URL από τη λίστα, και δώστε ότι ψευδώνυμο θέλετε για να αναρτήσετε το σχόλιό σας!!! Αν θέλετε δηλώστε και την προσωπική σας ιστοσελίδα!!!