Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Ο ΧΘΕΣΙΝΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΣΑΝΑΚ-ATTACK!

Καλημέρα παιχταράδες μου!

Δεν πήγε καλά η χθεσινή μας μέρα καθώς είδαμε απίστευτα πράγματα να συμβαίνουν στα ματς που επιλέξαμε να ποντάρουμε. Τρία στα έξι χθες με σωστές προβλέψεις το διπλό της Ούνιξ στη Φενέρμπαχτσε, τον εύκολο άσσο της Μέταλιστ (4-1) και το "ξερό" 1-0 της Τβέντε επί της Στεάουα. Να σημειώσουμε ότι το handicap 2,5 πόντων της Ούνιξ ήταν αρκετά μελετημένο, καθώς οι Ρώσοι ήλεγχαν τον ρυθμό του αγώνα και προηγούνταν ακόμη και με διψήφιο αριθμό πόντων 4’ πριν τη λήξη αλλά η υπερβολική σιγουριά τους οδήγησε σε ήττα στην παράταση. Ανεπηρέαστοι όσοι ακολούθησαν την επιλογή μου στο διπλό καθώς στον ΟΠΑΠ το αποτέλεσμα της κανονικής διάρκειας είναι αυτό που σε πληρώνει.

Όσο για τα χαμένα;; Τι να πει κανείς για τον χθεσινό ΠΑΟΚ; Η πιο μεγάλη Ευρωπαϊκή του ήττα στην Τούμπα η χθεσινή, που μαζί με εκείνες ενάντια στην Παρί Σεν Ζερμαίν το 1992/93 και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ το 2004/05 (0-3 α.α. αμφότερες) αποτελούν τις πιο βαριές ήττες στο σπίτι του. Νοχελικός, χωρίς να μπορέσει να απειλήσει επιθετικά, ο ΠΑΟΚ (όπως και όλοι όσοι ποντάραμε στο Under) ήλπιζε ότι το ματς θα κυλούσε όπως και τα υπόλοιπα Ευρωπαϊκά του φέτος. Διπλή ζώνη άμυνας και αντεπιθέσεις για να κλέψει το αποτέλεσμα. Η Ουντινέζε όμως δεν του χαρίστηκε όπως στο Φρίουλι που έχασε σωρεία ευκαιριών, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και πήρε ανετότατα σαφές προβάδισμα από πολύ νωρίς. ΤΟ 0-3 μπορούσε να αποφευχθεί αν ο Νορβήγος ρέφερι δεν καταλόγιζε την εσχάτη των ποινών στο 51’ με πέναλτυ – εφεύρεση. Στο β’ ημίχρονο και με σαφές προσανατολισμό συντήρησης δυνάμεων η Ουντινέζε δε θέλησε να κυνηγήσει μεγαλύτερο σκορ. Ήταν στραβό το κλίμα, το’φαγε κι ο γάιδαρος… Ένα πέναλτυ μακριά από το Under λοιπόν σε αυτό το ματς και μακριά από το τέσσερα στα έξι.

Το πιο απρόσμενο όμως συνέβη στο Ολντ Τράφορντ. Οι μπέμπηδες παρουσιάζοντας πλήρη αδιαφορία κατάφεραν να γκρεμίσουν την εικόνα του πρώτου αγώνα. Προηγήθηκαν με τις ρεζέρβες, έδειχναν να μη νοιάζονται για τη διαφύλαξη του σκορ και τελικώς έχασαν 1-2. Είναι από αυτές τις ήττες που εύχεσαι, όταν έχει επιβεβαιωθεί ο κουβάς να θέλεις να βάλει η ομάδα που παίζεις κόντρα ένα ακόμη γκολ για να τιμωρήσει την ομάδα που δε σε πλήρωσε και να τη στείλει για…σπίρτα. 16,00 έδινε το Χ/2 και 26,00 το 1-2 ακριβές σκορ. Διόλου άσχημα για τους λιγοστούς που το πρόβλεψαν.

Τέλος η Μακάμπι στο μπάσκετ. Ίσως η υπερβολική σιγουριά ότι θα πάρει το ροζ φύλλο αγώνα την οδήγησε σε πολύ χαλαρή απόδοση. Δυόμισι περιόδους άφηνε τη Ζαλγκίρις να προηγείται σταθερά στη Νόκια Αρίνα και όταν η ομάδα του λαού στρόφαρε, ήταν ήδη αργά για εμάς που την επιλέξαμε να κερδίσει με 11 πόντους και πάνω. Το τελικό 70-66 της έδωσε μία αγχωτική νίκη που θα μπορούσε να έρθει πολύ πιο εύκολα (πληρώνοντάς μας) αν έμπαινε από την αρχή σαν Μακάμπι και όχι σαν…Ζαλγκίρις. Δυστυχώς η Καντού δεν μπόρεσε να υποτάξει την Μπαρτσελόνα στην Ιταλία και παρά την ηρωική προσπάθεια έχασε με 62-63 με το σουτ του Μπαζίλε στη λήξη να μη βρίσκει στόχο. Η Καντού πλέον έχει ρεκόρ 2-3, με την Μακάμπι να έχει 3-2 και την μεταξύ τους διαφορά.

Αυτός είναι ο χθεσινός απολογισμός που όφειλα να σας παραθέσω! Ακολουθούν προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή. Λίγα και καλά γιατί έρχεται στο Σαββατοκύριακο με πανδαισία αγώνων και στοιχηματικών επιλογών! Μείνετε ενήμεροι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιλέξτε το ΟΝΟΜΑ/ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ URL από τη λίστα, και δώστε ότι ψευδώνυμο θέλετε για να αναρτήσετε το σχόλιό σας!!! Αν θέλετε δηλώστε και την προσωπική σας ιστοσελίδα!!!