Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΤΡΙΑΔΑ ΓΙΑ ΚΑΛΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΒΟΥΧΟΔΟΝΟΣΟΡΑ!!!

Πολλές καλησπέρες αστέρια μου!!! Εγώ σήμερα θα σας δώσω μια δυνατή τριάδα για καλά χρήματα!!!

160. ΠΑΟΚ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: 0-1 ΓΚΟΛ (2,40). Πολύ κλειστό παιχνίδι περιμένω απόψε στο κολαστήριο της Τούμπας, ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες που μετά το 0-0 του "Φρίουλι" την προηγούμενη εβδομάδα, δεν θα διακινδυνέψουν να ανοιχτούν αφήνοντας χώρους. Πιστεύω ότι όποια ομάδα πετύχει το πολυπόθυτο γκολ θα πάρει και την πρόκριση, αρκέι να μην μπει νωρίς γκολ και ανοίξει πολύ το παιχνίδι. 
165. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΛΑΤΣΙΟ: Χ (3,50). Πολύ κακή εμφάνιση για τη Λάτσιο την προηγούμενη εβδομάδα στο "Ολίμπικο" και παρότι προηγήθηκε, έχασε εύκολα με 1-3 και κατα πάσα πιθανότητα αποχαιρετάει και το Europa League. Απόψε πάντως δεν πιστεύω ότι θα παραδοθεί αμαχητί και η ισοπαλία είναι ένα πολύ πιθανό σημείο.

169. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΡΟΥΜΠΙΝ: 1/1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ/ΤΕΛΙΚΟ (2,80). Κακά τα ψέμματα, ο Ολυμπιακός στα τελευταία ματς δείχνει ένα πολύ καλό και σταθερό πρόσωπο. Απόψε λοιπόν στο φλεγόμενο "Καραϊσκάκης"(τελείως αντίθετο με το παγωμένο "Λουζνίκι") θα μπει να καθαρίσει την πρόκριση από νωρίς και προβλέπω να πετυχαίνει γκολ μέχρι το 20'. Προσοχή!!! Δεν σημαίνει ότι το παιχνίδι θά 'ναι εύκολο η θα σκάσει για πλάκα στο OVER. Απλά ο σοβαρός Ολυμπιακός μπορεί και θα το καθαρίσει από νωρίς, έστω και με 2-0.

Μια τριάδα που μας δίνει ποσοστό 23,52!!! Καλά κέρδη νά 'χουμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιλέξτε το ΟΝΟΜΑ/ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ URL από τη λίστα, και δώστε ότι ψευδώνυμο θέλετε για να αναρτήσετε το σχόλιό σας!!! Αν θέλετε δηλώστε και την προσωπική σας ιστοσελίδα!!!