Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΑΝΑΚ-ATTACK!!!

Καλησπέρα απανταχού τζογαδόροι μου!!

Πέντε στα Έξι χθες κι εκεί που η τύχη μας χαμογέλασε με το buzzer-beater του Ραούλ Λόπεθ της Μπιλμπάο και μας χάρισε τον άσσο με handicap 0,5 κόντρα στη Σιένα (πρώτη της ήττα χθες στο top 16), μας γύρισε την πλάτη στο Μαρσέιγ – Ίντερ που η ισοπαλία δε μας δικαίωσε, αφού στην τελευταία φάση οι Γάλλοι το έκαναν…άσσο. Δεν πτοούμαστε όμως και όπως με συμβούλεψε και ο Παναγιώτης Βουγιούς, λιγότερα ματς, περισσότερα χρήματα στο ποντάρισμα. Και δίκιο έχει, αφού όποιος θέλει τα πολλά υπάρχει κι άλλο παιχνίδι του ΟΠΑΠ, αρχαιότατο, το ΠΡΟΠΟ!
160. Πάοκ – Ουντινέζε: Under (1,45). Εκτιμώ ότι το ματς θα κριθεί στο γκολ. Δοκιμασμένη η συνταγή του Πάοκ με το αμυντικογενές σύστημα του Μπόλονι ο οποίος σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα με τρία αμυντικά χαφ, οχυρώνοντας το κέντρο. Οι Ιταλοί με δεδομένες τις απουσίες των Ντι Νατάλε, Ίσλα και Πίντσι παραμένουν επικίνδυνοι άλλα όχι τόσο ώστε απόψε να δούμε μεγάλο σκορ στην Τούμπα. Και οι δύο ομάδες ξεκινούν διαφυλάσσοντας το μηδέν πίσω (το σκορ του πρώτου αγώνα άλλωστε δε δίνει ιδιαίτερο προβάδισμα σε καμία εκ των δύο) και στοχεύουν στο γκολ που θα τους δώσει την πρόκριση.



162. Τβέντε – Στεάουα: 1 (1.40). Η Τβέντε παρουσιάζει δείγματα σοβαρής ομάδας ιδιαίτερα στην έδρα της όπου φέτος μετράει ισάριθμες νίκες στα Ευρωπαϊκά της παιχνίδια. Η Στεάουα παραμένει αδύναμη εκτός και μετά το 0-1 του πρώτου αγώνα καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ. Δύσκολα θα το καταφέρει. Ποντάρουμε στον άσσο της Τβέντε, που θα αποφέρει και οικονομικό όφελος εκτός από βαθμούς στην Ολλανδία.

166. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άγαξ: 1 (1.25). Φυσικά η ρεβάνς αποτελεί τυπική διαδικασία. Θα αναρωτιέστε, τι το προτείνει με τέτοια γελοία απόδοση ένα τόσο αδιάφορο ματς; Κι όμως, η Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και μια νίκη (συνοδευόμενη κι από μεγάλο σκορ πιθανότατα) θα δώσει μεγάλη ώθηση στους Μπέμπηδες για τη συνέχεια της διοργάνωσης αλλά και για την Πρέμιερσιπ, εκεί που βρίσκεται στο κυνήγι της συμπολίτισσας. Συν τοις άλλοις, μία νίκη εντυπωσιασμού προκαλεί πάντα το αντίπαλο δέος, ειδικά όταν θα μπορεί να είναι μία απάντηση στο χθεσινό πλασματικό πλην εντυπωσιακό 4-0 των Σίτιζενς έναντι στην τροπαιούχο (και από χθες αποκλεισμένη) Πόρτο. Απόδοση 1.25. Μικρή μεν, ικανή να ανεβάσει τον πολλαπλασιαστή δε. Η απουσία του Ρούνεϊ δε θα επηρρεάσει καθώς για τέτοια ματς οι παρουσία των ρεζέρβων είναι υπέραρκετή.

167. Μέταλιστ – Σάλτσμπουργκ: 1 (1.30). Άλλη μία μικρή απόδοση που και αύτη όμως συγκεντρώνει τα βλέμματα (στοιχηματικά και μη). Η Μέταλιστ μετά το εντυπωσιακό 0-4 στην Αυστρία περιμένει το νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός – Ρούμπιν Καζάν. Η εμφάνιση του πρώτου αγώνα δε με εξέπληξε καθώς πιστεύω ότι οι Ουκρανοί είναι πιο επικίνδυνη ομάδα από τη Ρούμπιν. Παρουσιάζονται συνεπέστατοι στα Ευρωπαϊκά τους ραντεβού τα τελευταία τρία χρόνια και έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα δεμένο σύνολο που η άγνοια των περισσότερων μας θεωρεί αδύναμο. Αήττητη στην έδρα της και ομάδες όπως αυτή της Σάλτσμπουργκ που εκτός χάνουν…απ’το αεροδρόμιο είναι του χεριού της. Άσσος και μακάρι ο Ολυμπιακός να βρει μία ακόμη ομάδα του Ανατολικού μπλοκ στην επόμενη φάση.

742. Ούλκερ Φενερμπαχτσέ – Ούνιξ Καζάν: 2 (1,75 – 2,5 handicap στην Ούνιξ). Οι δύο τελευταίες μου προτάσεις αφορούν το μπασκετικό κουπόνι. Το τελευταίο της χαρτί για πρόκριση παίζει σήμερα η Ούλκερ που ελπίζει σε ένα θαύμα για να περάσει στην επόμενη φάση. Οι Τούρκοι θέλουν τη νίκη σήμερα και ταυτόχρονα ήττα της Μιλάνο στην Αθήνα και την επόμενη αγωνιστική δική τους νίκη στο Μιλάνο και ήττα της Ούνιξ από τον Παναθηναϊκό στο Καζάν!! Με λίγα λόγια μηδαμινές ελπίδες πρόκρισης που εκτιμώ θα τις εξανεμίσει σήμερα η Ούνιξ. Ομάδα που δεν αποτελεί φόβητρο εξ’ακοής αλλά για όποιον την έχει παρακολουθήσει φέτος θα διαπιστώσει πως το 83-89 στην Αθήνα μόνο τυχαίο δεν ήταν. Η νίκη μέσα στη Φενέρ τους δίνει μεγάλο πλεονέκτημα ακόμη και για πρωτιά, δεδομένου ότι το τελευταίο ματς το δίνουν στο σπίτι τους με τον πρωταθλητή Ευρώπης. Αν και ο μ.ο. ηλικίας των παιχτών της είναι αρκετά υψηλός, το σύνολο του Πασούτιν ξέρει τι ζητάει στο παρκέ και απέναντι στις μονάδες των Τούρκων είναι ικανή να φύγει με το διπλό από την Πόλη. Euroleague Turkish Airlines και Final Four στην Κωνσταντινούπολη ορφανεύουν από Τούρκους εκπροσώπους (πώς μας χαλάειιιιιι)!

743. Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ζαλγκίρις: 1 (1.75 – 10,5 handicap στη Ζαλγκίρις). Τελευταία πρόταση για σήμερα ο άσσος της Μακάμπι επί της Ζαλγκίρις. Οι Λιθουανοί έχουν αποχαιρετίσει εδώ και καιρό τη διοργάνωση έχοντας φτάσει το δικό τους ταβάνι που ήταν η πρόκριση στο top 16. Με 0-4 ρεκόρ σε αυτή τη φάση και με μία αφηνιασμένη Μακάμπι στο καυτό Νόκια Αρίνα (ναι, το Γιαντ Ελιάου που το’φαγαν οι χορηγοί) και με κίνδυνο να χάσει την πρόκριση από την έκπληξη (μαζί με τη Μπιλμπάο) σταχτοπούτα Καντού, θα κάνει το παιχνίδι της. Αναμένουνε ένα απολαυστικό βράδυ και έναν εύκολο άσσο αν δεν υποτιμήσει την παρέα του Πόποβιτς και του Γιαφτόφκας ο Blatt και το σύνολό του.

ΥΓ1: Τόσο σίγουρο το είχα το χθεσινό δελτίο που άρχισα να κυκλώνω περιχαρής τα σημεία που έπιανα. Έλα όμως που έμεινα με το… δελτίο στο χέρι αφού η Μαρσέιγ μας κέρασε καφέ παρηγοριάς. Το διορθωτικό πάνω στο δελτίο τα λέει όλα! Ηθικό δίδαγμα: Τίποτα δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένο στη ζωή, πόσο μάλλον στο στοίχημα!

ΥΓ2: Πάντα ποντάρουμε από το υστέρημά μας και ποτέ από τα προς το ζην μας. Προτεραιότητα η ζωή μας, το στοίχημα μόνο για ευχαρίστηση – χαρτζιλίκι – δικαίωση προβλέψεων.

ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΕΡΔΗ ΑΛΑΝΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΑΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιλέξτε το ΟΝΟΜΑ/ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ URL από τη λίστα, και δώστε ότι ψευδώνυμο θέλετε για να αναρτήσετε το σχόλιό σας!!! Αν θέλετε δηλώστε και την προσωπική σας ιστοσελίδα!!!