Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ EUROLEAGUE!


Kαλημέρα, καλό μήνα και καλή εποχή! Μεγάλα ποσοστά επιτυχίας χθες με το 5 στα 5 να χάνεται για ένα καλάθι, ενώ στο δελτίο των εκπλήξεων που πρότεινα είχαμε 4 στα 6 με τους δύο χαμένους αγώνες να κρίνονται στο γκολ! 80% επιτυχία λοιπόν στις δυνατές μας προβλέψεις και 66% στις εκπλήξεις μας. Το γκολ/γκολ της Αργεντινής με την Ελβετία πέρασε άνετα (1-3), όπως και το under της Ιταλίας με τις ΗΠΑ (0-1). Το no goal της Ισπανίας (το οποίο μάλιστα έπεσε από 1,70 σε 1,55 το μεσημεράκι) ήταν κάτι σαν στάνταρτ (5-0) και η παράδοση στο Γερμανία – Γαλλία μας δικαίωσε για την αποφυγή του άσσου και η προτίμησή μας στο over ήρθε σαν λαχείο στα τελευταία λεπτά (1-2). Στο Καζάν 1,5…πόντος μας στέρησε την απόλυτη επιτυχία στις προβλέψεις μας καθώς η Ούνιξ έδειχνε να θέλει αλλά να μην μπορεί. Στη στήλη των εκπλήξεων τα κρατίδια του Λουξεμβούργου, της Μάλτας και της Μολδαβίας μας έδωσαν το 3 στα 3 εύκολα και χωρίς άγχος ενώ και το αδύναμο Καζακστάν πήρε το Χ μέσα στη Λεττονία. Ισραήλ και Ουκρανία χάρισαν γκολ και θέαμα με το τελικό σκορ (2-3) να μας αφήνει πικρία για την πρόβλεψή μας (Χ). Τέλος, Σλοβενία και Σκωτία αναδείχτηκαν ισόπαλες με 1-1 παρά το γεγονός ότι οι Σλοβένοι ήλεγχαν το ρυθμό του αγώνα, προηγήθηκαν αλλά η άμεση ισοφάριση των φιλοξενούμενων δε μας έδωσε τον άσσο.

Για σήμερα, Άνοιξη, ο ΟΠΑΠ δεν έχει ποδοσφαιρικό κουπόνι καθώς συντριπτική μερίδα των Διεθνών φιλικών διεξήχθησαν χθες. Μία τετράδα μπάσκετ από εμένα για εσάς, τα 4 παιχνίδια της Ευρωλίγκας (μακάρι ο ΟΠΑΠ να έβγαζε νωρίτερα τα handicap του στο μπάσκετ για να προσφέραμε επιλογές και από το μαγικό κόσμο του NBA):

751. Εφές Αναντόλου – ΤΣΣΚΑ Μόσχας: 2 (1,75 – 5,5 handicap στην Εφές). Ντεμπούτο Ζούρου στο αποψινό αδιάφορο παιχνίδι και θα ήθελε να συνοδευτεί κι από μία καλή εμφάνιση. Τυχαίνει όμως πάνω στη διαστημική ΤΣΣΚΑ φέτος που ακόμα και αδιάφορη, δεν είναι διατεθειμένη να κάνει άλλα δώρα όπως αυτό πριν 20 μέρες στη Γαλατά. Η εικόνα της Εφές, που έχει μονάδες αλλά θέλει πολύ δουλειά για να χαρακτηριστεί ομάδα, δεν μπορεί να βελτιωθεί από τη μία μέρα στην άλλη με τον Έλληνα coach να έχει αρκετά στο νου του για να βελτιώσει τους Τούρκους. Διπλό με δεύτερη προτίμηση στο Over 150,5.

752. Μάλαγα – Μπιλμπάο: Under 155,5 (1,75). Στον όμιλο που παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον η Μπιλμπάο είναι πολύ κοντά να γράψει ιστορία με την πρόκριση στους «8». Τα σενάρια σε αυτόν τον όμιλο δίνουν και παίρνουν, όμως είναι περισσότερο ευνοϊκά για την ομάδα του Φώτη Κατσικάρη. Σκληρή άμυνα και ροκάνισμα χρόνου με μεγάλες επιθέσεις σχεδιάζει ο Έλληνας τεχνικός έναντι της Μάλαγα η οποία μετράει ρεκόρ 0-5 και θα ήθελε μία νίκη γοήτρου με τους ομοεθνείς της. Άδικο το ρεκόρ των γηπεδούχων και πιο άδικοι οι 4,5 handicap που τους δίνει ο ΟΠΑΠ καθώς αν και αδιάφοροι, δεν παύουν να είναι πιο έμπειροι στο θεσμό από τη σταχτοπούτα Μπιλμπάο. Πιθανή η νίκη των Βάσκων αλλά όχι με πάνω από 5 πόντους.

753. Ολυμπιακός – Γαλατασαράι: Over 148,5 (1,80). Υπό μη στοιχηματικές και δη ΟΠΑΠικές συνθήκες, θα πρότεινα άσσο και πρόκριση Ολυμπιακού. Οι 6,5 πόντοι handicap στη Γαλατά όμως με κάνουν να σκέφτομαι την πρόταση του άσσου. Πολύ δύσκολο ματς στο ΣΕΦ σήμερα που θα κρίνει τη μεταξύ τους πρόκριση στους «8». Αναμένεται καυτή ατμόσφαιρα ειδικά μετά τις δηλώσεις των Τούρκων για σιγουριά πρόκρισης. Το δωράκι της ΤΣΣΚΑ δε θα είναι αρκετό σήμερα και ο κόσμος του Ολυμπιακού θα τον σπρώξει στη νίκη – πρόκριση. Επιθετικά βιολιά υπάρχουν και αν πιάσουν ρυθμό το ματς μπορεί να ξεπεράσει τους 149 πόντους συνολικά. Over και με δυσκολία άσσος.

754. Σιένα – Ρεάλ Μαδρίτης: 1 (1,75 – 3,5 handicap στην Ρεάλ). Τρελά σενάρια φέρνουν την ομάδα της Ρεάλ στην επόμενη φάση. Ακόμη πιο τρελά τη φέρνουν και πρώτη. Αν κερδίσει η Ρεάλ και χάσει η Μπιλμπάο, για να περάσουν μαζί Ρεάλ και Σιένα οι Μαδριλένοι χρειάζονται νίκη παραπάνω από 19 πόντους για να καλύψουν τη διαφορά του πρώτου αγώνα και να περάσουν πρώτοι. Αν κερδίσει η Μπιλμπάο και η Ρεάλ, θα έχουμε τριπλή ισοβαθμία όπου η Ρεάλ θέλει νίκη πάνω από 22 πόντους για να προκριθεί και από 30 μέχρι 37 πόντους για να περάσει πρώτη μαζί με τη Σιένα (δεύτερη). Αν δε, δούμε το ακατόρθωτο, δηλαδή νίκη της Ρεάλ με πάνω από 38 πόντους , τότε έχουμε πρόκριση των δύο ισπανικών ομάδων με τους πρωτευουσιάνους πρώτους. Το τελευταίο σενάριο εξελίσσεται ως εξής: Νίκη της Ρεάλ αλλά με λιγότερους από 22 πόντους και ταυτόχρονα νίκη της Μπιλμπάο. Σε αυτή την περίπτωση έχουμε πρόκριση των Ιταλών και των Βάσκων. Και όλα αυτά σε μία έδρα όπως αυτή τη Σιένα όπου σπάνια κυριεύεται. Σοβαρεύτηκε η Ρεάλ, η αξιοπιστία της οποίας ολοένα και εδραιώνεται. Άλλωστε, γιατί η Σιένα να κάνει τέτοιο δώρο στη Ρεάλ, όταν οι Ισπανοί πρέπει να ελπίσουν σε θαύμα για πρόκρισή τους και όταν θα περιπλέξει την ίδια σε μπελάδες αποκλεισμού; Αν μη, τι άλλο, η Μπιλμπάο το ταβάνι της το έφτασε και οι Βάσκοι δε φαντάζουν φαβορί για το final – four, ενώ οι Μαδριλένοι, με πιο βαριά φανέλα συγκεντρώνουν περισσότερες πιθανότητες να καταφέρουν κάτι καλό κόντρα στην παντοδύναμη ΤΣΣΚΑ. Η τακτική των Ιταλών είναι η εξουδετέρωση των δυνατών και η εξάντληση οποιωνδήποτε πιθανοτήτων να τους βρουν αντιπάλους μελλοντικά.


Και του λόγου το αληθές η επόμενη φωτογραφία επιβεβαιώνει την κατάθεση των χθεσινών μου επιλογών. Δύο πόντοι μακριά από το 5 στα 5 λοιπόν:


ΥΣ: Καλά κέρδη και φυσικά μέρες (όπως η σημερινή) δε χρειάζονται υπερβολικά ποσά τζόγου. Θα πρότεινα να τις αποφεύγουμε εντελώς στοιχηματικά αλλά βαίνουν αντίθετα με τους τζογαδορίστικους όρους μου! :p

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιλέξτε το ΟΝΟΜΑ/ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ URL από τη λίστα, και δώστε ότι ψευδώνυμο θέλετε για να αναρτήσετε το σχόλιό σας!!! Αν θέλετε δηλώστε και την προσωπική σας ιστοσελίδα!!!