Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Ο "ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ" ΑΠΟΕΛ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ!!!


Μεγάλη μέρα η χθεσινή για την Κύπρο και για την Ελλάδα. Ο ΑΠΟΕΛ πέταξε έξω τη Λυόν και βάζει πλώρη για μεγάλα πράγματα, αλλά κυρίως βάζει τα γυαλιά στις δικές μας ομάδες.

Ο ΕΥΚΟΛΟΣ(;) ΟΜΙΛΟΣ
Με Πόρτο, Ζενίτ και Σαχτάρ, κακά τα ψέμματα, οι πιθανότητες του ΑΠΟΕΛ για πρόκριση ήταν ελάχιστες έως μηδαμινές. Σε αντίστοιχο όμιλο οι δικές μας ομάδες θα θεωρούσαν ότι έχουν προκριθεί ήδη απ' την κλήρωση, οι φίλαθλοι θα περίμεναν να μάθουν ποιος θα είναι ο αντίπαλος στους "16" και οι "φυλλάδες" θα γράφανε διθύραμβους για το πόσο εύκολο θα ταν η υπόθεση πρόκριση. Σου λέει, Μπάρτσα, Ρεάλ να αποφύγουμε και προκριθήκαμε.

ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ
Στις αρχές του Νοέμβρη, τα πράγματα δεν θά 'χαν πάει όπως περιμέναμε, και θα είχαμε βγάλει τα κομπιουτεράκια, υπολογίζοντας 3 βαθμούς εκέι και 1 εδώ και να χάσει αυτή και χ...σε μέσα Πολυχρόνη!!! Ο ΑΠΟΕΛ έβλεπε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, έπαιζε την μπαλίτσα του και προσπαθούσε για το καλύτερο. Και στο τέλος ήρθε και η πρόκριση και μάλιστα με τους "κυανοκίτρινους" στην κορυφή του ομίλου!!! Εμάς θα μας έφταιγαν οι διαιτητές, το σύστημα, ο Πλατινί...

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΞΗ Η ΟΧΙ;
Για μένα η χθεσινή πρόκριση του ΑΠΟΕΛ μόνο έκπληξη δεν είναι. Ο ΑΠΟΕΛ είναι ένα καλοδουλεμένο σύνολο(κι όχι απλά ομάδα) και απέναντι σε μια Λυών που φέτος δε βλέπεται, δεν ήταν δα και τόσο αουτσάιντερ. Ας ελπίσουμε πλέον σε μια καλή κλήρωση την άλλη εβδομάδα και μακάρι να ζήσουμε κι άλλες μεγάλες συγκινήσεις!!!


Ναβουχοδονόσορ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιλέξτε το ΟΝΟΜΑ/ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ URL από τη λίστα, και δώστε ότι ψευδώνυμο θέλετε για να αναρτήσετε το σχόλιό σας!!! Αν θέλετε δηλώστε και την προσωπική σας ιστοσελίδα!!!