Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: ΕΝΑΣ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΣ

Από καιρό παρατηρώ τις ατάκες του προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα, Άγγελου Αναστασιάδη, μετά από κάθε αγώνα.

"Δεν ήθελε ο Θεός", "Κάποια στιγμή θα γυρίσει το κουμπάκι η Παναγία", κι άλλα τέτοια εικονογραφημένα. Δεν αμφισβητώ το προπονητικό του ταλέντο και δεν παύω να τον θεωρώ ένας απ' τους μεγαλύτερους Έλληνες προπονητές της γενιάς του, αλλά με όλες αυτές τις ατάκες, αγγίζει τα όρια του γραφικού!!! Ναι, μπορεί να είναι πολύ θρήσκος και δικαίωμά του, αλλά το να επικαλείται τα θεία για ότι συμβαίνει, όπως και να το κάνουμε είναι και λίγο αστείο.

Παιδιά στην Αφρική, καρκινοπαθείς κι άλλοι τόσοι υπάρχουν με πραγματικά σοβαρά προβλήματα. Δεν ξέρω αν υπάρχει Θεός ή Παναγία, αλλά αν όντως υπάρχουν, με τον Αναστασιάδη και την εκάστοτε ομάδα του θα κάτσουν να ασχοληθούν;

Η απόφαση... δική σας!!!

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/21/2012 4:02 μ.μ.

    Το πρόβλημα σου ποιο είναι; Πρέπει δηλαδή να είναι όλοι άθεοι (ή ό,τι άλλο είσαι) σαν και 'σενα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. GoalFoulMagazine6/21/2012 9:04 μ.μ.

    Πρώτον: Δεν είμαι άθεος κι αν αυτό κατάλαβες εσύ απ' όλο το κείμενο τότε μάλλον για άλλο λόγο το διάβασες κι όχι για αθλητικό.

    Δεύτερον: Δικαίωμα του να πιστεύει και καλά κάνει, αλλά παίζει με τη νοημοσύνη του κόσμου λέγοντας ότι για ότι καλό η κακό φταίει η Παναγία.

    Τρίτον: Αν είναι τόσο θρήσκος, γιατί στις προπονήσεις δεν σέβεται ούτε Χριστούς ούτε Παναγίες και τους βρίζει μέχρι αηδίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/23/2012 11:01 μ.μ.

      ΠΕς ΜΑς ποιος σου είπε ότι βρίζει ΧΡΙΣΤΌ και Παναγία στις προπονήσεις να το επαληθεύσουμε .
      Εκτός και να είσαι μέσα στην ομάδα.

      Διαγραφή

Επιλέξτε το ΟΝΟΜΑ/ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ URL από τη λίστα, και δώστε ότι ψευδώνυμο θέλετε για να αναρτήσετε το σχόλιό σας!!! Αν θέλετε δηλώστε και την προσωπική σας ιστοσελίδα!!!