Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ ΜΕ 4 ΕΠΙΛΟΓΕΣ!!!

Καλησπέρα και καλές απόκριες συνοδοιπόροι μου!!! Πριν λίγο μας πέταξε έξω η Γιουβέντους, από μια δυνατή τριάδα(τελικά έσπασε και η Λυών στο 90' παρότι προηγήθηκε με 3-1 και 4-2), ενώ στην τριάδα με τις ισοπαλίες μείναμε από νωρίς έξω. Το απόγευμα επίσης, είχαμε 5 στα 7. Επειδή έχω κουραστεί με όλη αυτή τη γκίνια, αύριο θα το πάω με μια τετράδα σχετικά εύκολη.

Στην Πρέμιερσιπ της Σκωτίας, στο "Καλεντόνιαν", η Ινβερνές υποδέχεται την Ρέιντζερς των χιλίων-μύριων οικονομικών προβλημάτων. Με την ψυχολογία στο ναδίρ οι "προτεστάντες" και μετά την αφαίρεση των 10 βαθμών από την ομοσπονδία, είναι ήδη 23 βαθμούς πίσω απ' τη Σέλτικ αλλά και μόνο 3 μπροστά απ' την τρίτη της βαθμολογίας, Μάδεργουελ. Κακά τα ψέμματα όμως, απέναντι στην Ινβερνές είναι ακλόνητο φαβορί και το 1,65 του διπλού φαντάζει σαν δώρο.

Στην άλλη Πρέμιερσιπ τώρα, αυτή της Αγγλίας, θα περάσει εύκολα το διπλό της Γιουνάιτεντ στην έδρα της Νόριτς. Σήμερα η Σίτυ κέρδισε τη Μπλάκμπερν και ξέφυγε 5 βαθμούς απ' τη μισητή συμπολίτησα,  πράγμα που σημαίνει ότι, κι ενόψει του ντέρμπι του Μάντσεστερ στο "Ετιχάντ", οι "κόκκινοι διάβολοι" πρέπει να πάρουν το διπλό γιατί αλλιώς... αντίο πρωτάθλημα...

Μπουντεσλίγκα και "Άλιανζ Αρένα", σ' ένα παιχνίδι που η Μπάγερν τα παίζει όλα για όλα για τη "σαλατιέρα" του πρωταθλητή, καθώς είναι 4 βαθμούς πίσω από την πρώτη Ντόρτμουντ και 2 πίσω απ' τη δεύτερη Μπορούσια του Μένχενγκλάντμπαχ αντίστοιχα. Πολύ καλή ομάδα η Σάλκε, αλλά η Μπάγερν στη Βαυαρία τρώει σίδερα και εύκολα η δύσκολα θα επικρατήσει της παρέας του Ραούλ και του Παπαδόπουλου.

Κλέινοντας, στο Σαμπιονά, η Μαρσέιγ μας την έκανε την προηγούμενη βδομάδα στον αγώνα με τη Βαλενσιέν και χάσαμε την ευκαιρία να πληρωθούμε ένα καλό κουπόνι. Δύσκολα όμως στη Βρέστη θα κάνει δεύτερη γκέλα σερί, έστω κι αν μεσοβδόμαδα είχε δύσκολο ευρωπαικό ματς με την Ίντερ.

ΤΕΤΡΑΔΑ ΠΑΡΟΛΙ
362
ΙΝΒΕΡΝΕΣ – ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ
2
1,65
365
ΝΟΡΙΤΣ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.
2
1,40
375
ΜΠΑΓΕΡΝ – ΣΑΛΚΕ
1
1,40
383
ΜΠΡΕΣΤ – ΜΑΡΣΕΪΓ
2
1,90
ΑΠΟΔΟΣΗ:
6,15

Καλά κέρδη(ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ...)!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιλέξτε το ΟΝΟΜΑ/ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ URL από τη λίστα, και δώστε ότι ψευδώνυμο θέλετε για να αναρτήσετε το σχόλιό σας!!! Αν θέλετε δηλώστε και την προσωπική σας ιστοσελίδα!!!