Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗΡΑΙΑ ΑΛΒΙΩΝΑ ΚΑΙ...ΣΕΡΒΙΑ!


Good afternoon bosses!

Τσουχτερό το κρύο σήμερα και έτσι αναμένεται να πάει όλη η εβδομάδα με τον καιρό να βελτιώνεται αισθητά το Σαββατοκύριακο. Κάναμε την αποτοξίνωσή μας χθες τελικά αφού τα πρακτορεία παρέμειναν κλειστά λόγω Καθαράς Δευτέρας και επανερχόμαστε δριμύτεροι από σήμερα, Τρίτη. Λίγες οι επιλογές και ειδικά όταν αυτές προέρχονται από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και της Σκωτίας, καλό θα ήταν να μην αναζητούμε σημεία αλλά γκολ που σημειώνονται κατά κόρων.  Τρία διεθνή περιλαμβάνει το κουπόνι σήμερα με την κύρια μερίδα των φιλικών να λαμβάνουν χώρα αύριο.
Εναποθέτουμε τις ελπίδες μας στις παρακάτω επιλογές:

100. Σερβία – Αρμενία: 1 (1.60). Σίγουρα τα φιλικά δεν είναι και τα πιο αξιόπιστα για ποντάρισμα διότι οι τεχνικοί δοκιμάζουν παίχτες και συστήματα. Δύο ομάδες που δε θα δούμε στο Euro αναμετρώνται σήμερα με σκοπό τη νίκη και τη δοκιμή παιχτών που θα ενισχύσουν την προσπάθεια για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014. Διαφορά ποιότητας μεταξύ Σέρβων και Αρμενίων. Αν οι γηπεδούχοι καταφέρουν να λειτουργήσουν σαν ομάδα μπορούμε να δούμε μεγάλα πράγματα καθώς ταλέντο υπάρχει.

108. Τσέστερφιλντ – Τσάρλτον: 2 (1.80). Ο τελευταίος με τον πρώτο σε αυτή την αναμέτρηση. Η Τσάρλτον φαίνεται αποφασισμένη φέτος να επιστρέψει στην Τσάμπιονσιπ. Η ομάδα του Λονδίνου, περνάει σαν σίφουνας από κάθε έδρα και ειδικά αυτή της Τσέστερφιλντ που πληρώνει την απειρία της σαν νεοφώτιστη. Πιο έμπειρη η Τσάρλτον, ξέρει τι θέλει στον αγωνιστικό χώρο. Αρκετά έμεινε στη League 1, καιρός να ανέβει σκαλοπάτι.

109. Μάκλσφιλντ – Πλύμουθ: Over (1.85). Ματς φωτιά το συγκεκριμένο. Και οι δύο ομάδες δίνουν μάχη για παραμονή με τους φιλοξενούμενους να απέχουν μόλις ένα τρίποντο νίκης από τους γηπεδούχους. Η Πλύμουθ όσο εύκολα σκοράρει τόσο εύκολα δέχεται γκολ. Οι άνθρωποι της ομάδας την είδαν να υποβιβάζεται πέρυσι καταπονημένη και οικονομικά και φέτος είναι μια ανάσα από το δεύτερο συνεχόμενο υποβιβασμό. Αυτό θα είναι καταστροφή για την ομάδα του λιμανιού. Θα πέσουνε κορμιά σήμερα στο Μος Ρόουζ. Αρκετές πιθανότητες πάντως και στο διπλό (2,65).

112. Πορτ Βέιλ – Κρου: Goal/Goal (1.45). Άλλο ένα ματς φωτιά. Και οι δύο ομάδες διεκδικούν με αξιώσεις την είσοδο στα play-off. Μικρή η απόδοση αλλά μάλλον γιατί είναι πολύ πιθανή. Η «Βάλιαντς» είναι δύο βαθμούς μπροστά με τους φιλοξενούμενους να έχουν και ένα ματς περισσότερο. Ίσως αυτό να τους δώσει κίνητρο σήμερα να επιζητήσουν τη νίκη γνωρίζοντας πως η Πορτ Βέιλ έχει και έξτρα αγώνα για να πάρει βαθμούς. Αναμένουνε γκολ και από τις δύο ομάδες και σαν εναλλακτικές επιλογές 2-3 γκολ και Χ2 διπλή ευκαιρία.

114. Τζίλιγχαμ – Χέρεφορντ: 2-3 γκολ (1.80). Ασταθέστατη ομάδα οι κυανόμαυροι της Τζίλιγχαμ. Αν και διαθέτουν αρκετά καλό ρόστερ δεν παρουσιάζονται σοβαροί σε παιχνίδια με υποδιέστερους αντιπάλους. Η θέση της θα μπορούσε να είναι υψηλότερη και το παιχνίδι κόντρα στη Χέρεφορντ δημιουργεί πίεση για αποτέλεσμα. Η Χέρεφορντ είναι αναποτελεσματική εκτός έδρας και όντας έναν μόλις βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και με ένα ματς περισσότερο θα προσπαθήσει με αντεπιθέσεις να κλέψει κάτι από αυτόν τον αγώνα. Οι πιθανότητες υπέρ της Τζίλιγχαμ αλλά λόγω αστάθειας, επιλέγουμε 2-3 γκολ. Πολύ καλή απόδοση και ελπίζουμε να μας δικαιώσει.

Και επειδή ζητήθηκε συνοπτική παρουσίαση των προγνωστικών (ευχαριστώ για την απόλυτη εμπιστοσύνη κάποιων από εσάς που δε βασίζεστε στην επιχειρηματολογία μου για την επιλογή των αγώνων αλλά στην…πείρα! :p)

100. Σερβία – Αρμενία: 1 (1.60)
108. Τσέστερφιλντ – Τσάρλτον: 2 (1.80)
109. Μάκλσφιλντ – Πλύμουθ: Over (1,85)
112. Πορτ ΒέιλΚρου: Goal/Goal (1,45)
114. ΤζίλιγχαμΧέρεφορντ: 2-3 γκολ (1,80)
Απόδοση: 13,9

Dum spiro spero!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιλέξτε το ΟΝΟΜΑ/ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ URL από τη λίστα, και δώστε ότι ψευδώνυμο θέλετε για να αναρτήσετε το σχόλιό σας!!! Αν θέλετε δηλώστε και την προσωπική σας ιστοσελίδα!!!